Kate Middleton își păstrează "tronul" în aceste vremuri dificile! Prințesa rămâne favorita Marii Britanii

17 aprilie, 2024

Kate Middleton își consolidează poziția de cel mai popular membru al familiei regale britanice!

Kate Middleton Foto Getty Images jpg

Într-unul dintre cele mai grele momente ale sale, în timp ce stă departe de lumina reflectoarelor pentru a trata de cancer, Kate Middleton primește o susținere neașteptată. Ea este membrul familiei regale britanice despre care cei mai mulți oameni au o părere pozitivă, potrivit unui sondaj realizat de YouGov. Cu 76% dintre respondenți care o susțin, ea rămâne în fruntea clasamentului, în fața soțului ei, Prințul William, care ocupă un onorabil loc doi. 

Familia regală britanică a început anul cu stângul, prima dată s-a aflat că Prințesa Kate a suferit o operație abdominală, iar la scurt timp Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles va suferi „o intervenţie corectoare” pentru o hipertrofie benignă de prostată. Ulterior s-a aflat că Regele Charles are cancer, fără să fie dezvăluit tipul. După o absență îndelungată a Prințesei de Wales a venit și vestea șocantă: și ea are cancer și va lipsi din viața publică pentru o perioadă nedeterminată. 

În urma tuturor acestor știri deloc fericite, Kate Middleton are parte de susținerea poporului britanic și rămâne preferata cetățenilor.  Rezultatele sondajului YouGov, realizat între 1 și 2 aprilie, confirmă faptul că Prințesa de Wales e cea mai iubită. Doar 15% au o părere negativă despre ea.

Ratingurile de popularitate nu sunt o chestiune banală pentru nicio monarhie, cu atât mai puțin pentru cea britanică. Pe locul doi la popularitate, după Kate Middleton, e chiar Prințul William, soțul ei. 

În spatele Prințului și Prințesei de Wales, în fruntea clasamentului de popularitate se află Prințesa Anne, sora Regelui Charles, cu o rată de aprobare de 71%. Stabilitatea care îi definește caracterul se reflectă, de asemenea, într-un sprijin public constant care îi apreciază agenda mereu plină și o prestație impecabilă ca susținător, anterior al mamei sale, Elisabeta a II-a, iar acum al fratelui său Charles al III-lea, care o urmează în clasamentul YouGov.

La rândul său, Regele Charles are o cotă de aprobare de 60%, o cifră deloc neglijabilă dacă ținem cont de faptul că nu a fost niciodată pe primele poziții și că proporția cetățenilor care au o părere pozitivă despre el a crescut de când a preluat tronul.

Regina Camilla știe ce înseamnă să fii la coada clasamentului de popularitate și a reușit acum să facă ca jumătate dintre cei chestionați să aibă o percepție bună despre ea, chiar dacă este dificil să se debaraseze de fantomele trecutului.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg