Kate Middleton își păstrează "tronul" în aceste vremuri dificile! Prințesa rămâne favorita Marii Britanii

17 aprilie, 2024

Kate Middleton își consolidează poziția de cel mai popular membru al familiei regale britanice!

Kate Middleton Foto Getty Images jpg

Într-unul dintre cele mai grele momente ale sale, în timp ce stă departe de lumina reflectoarelor pentru a trata de cancer, Kate Middleton primește o susținere neașteptată. Ea este membrul familiei regale britanice despre care cei mai mulți oameni au o părere pozitivă, potrivit unui sondaj realizat de YouGov. Cu 76% dintre respondenți care o susțin, ea rămâne în fruntea clasamentului, în fața soțului ei, Prințul William, care ocupă un onorabil loc doi. 

Familia regală britanică a început anul cu stângul, prima dată s-a aflat că Prințesa Kate a suferit o operație abdominală, iar la scurt timp Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles va suferi „o intervenţie corectoare” pentru o hipertrofie benignă de prostată. Ulterior s-a aflat că Regele Charles are cancer, fără să fie dezvăluit tipul. După o absență îndelungată a Prințesei de Wales a venit și vestea șocantă: și ea are cancer și va lipsi din viața publică pentru o perioadă nedeterminată. 

În urma tuturor acestor știri deloc fericite, Kate Middleton are parte de susținerea poporului britanic și rămâne preferata cetățenilor.  Rezultatele sondajului YouGov, realizat între 1 și 2 aprilie, confirmă faptul că Prințesa de Wales e cea mai iubită. Doar 15% au o părere negativă despre ea.

Ratingurile de popularitate nu sunt o chestiune banală pentru nicio monarhie, cu atât mai puțin pentru cea britanică. Pe locul doi la popularitate, după Kate Middleton, e chiar Prințul William, soțul ei. 

În spatele Prințului și Prințesei de Wales, în fruntea clasamentului de popularitate se află Prințesa Anne, sora Regelui Charles, cu o rată de aprobare de 71%. Stabilitatea care îi definește caracterul se reflectă, de asemenea, într-un sprijin public constant care îi apreciază agenda mereu plină și o prestație impecabilă ca susținător, anterior al mamei sale, Elisabeta a II-a, iar acum al fratelui său Charles al III-lea, care o urmează în clasamentul YouGov.

La rândul său, Regele Charles are o cotă de aprobare de 60%, o cifră deloc neglijabilă dacă ținem cont de faptul că nu a fost niciodată pe primele poziții și că proporția cetățenilor care au o părere pozitivă despre el a crescut de când a preluat tronul.

Regina Camilla știe ce înseamnă să fii la coada clasamentului de popularitate și a reușit acum să facă ca jumătate dintre cei chestionați să aibă o percepție bună despre ea, chiar dacă este dificil să se debaraseze de fantomele trecutului.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg