Kate Middleton își pregătește marea întoarcere. Evenimentul cheie la care o putem vedea pe prințesă

20 martie, 2024

Kate Middleton ar putea reveni în atenția publicului mai devreme decât ne așteptăm.

Ei bine, ultimele vești susțin că Prințesa de Wales ar putea reveni în ochii publicului în Duminica Paștelui, pe 31 martie, la slujba tradițională la care participă împreună cu întreaga familie regală.

Kate Paște GettyImages 1251105672 jpg

Informația nu a fost confirmată oficial, dar Palatul nici nu a exclus că prințesa va participa la slujbă de Paște, acolo unde ea și William au venit însoțiți de toți cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, anul trecut.

Face parte din tradiția regală ca familia de Wales să participe la slujba de Paște care are loc la biserica de pe domeniul regal din Windsor, iar apariția lui Kate ar marca prima ei ieșire oficială în public după ziua de Crăciun din 2023.

O sursă din palat a declarat pentru ziarul The Telegraph că nu poate face „nicio confirmare” că prințesa s-ar alătura familiei sale de Paște, dar nici nu a infirmat categoric acest lucru.

Oricum ar fi, semnele sunt bune. Iar faptul că prințesa este pregătită să revină la angajamentele oficiale o demonstrează chiar apariția ei viguroasă de sâmbăta trecută, când aceasta a fost filmată alături de William la o fermă din Windsor.

Apoi, duminică, Kate și William și-au petrecut dimineața urmărindu-i pe George, în vârstă de zece ani, Charlotte, de opt ani, și Louis, de cinci ani, la o activitate sportivă.

În imaginile obținute de publicația The Sun, Kate, în vârstă de 42 de ani, apare îmbrăcată într-un hanorac și colanți, alături de Prințul William, și el îmbrăcat lejer și cu șapcă, iar cei doi își cărau spre mașină pungile cu cumpărăturile făcute la un magazin de la o fermă din Windsor.

Imaginile au apărut la doar câteva ore după ce publicația britanică The Sun a dezvăluit în exclusivitate că Prințesa de Wales și-a petrecut sâmbăta trecută la cumpărături în Windsor.

Chiar și așa, chiar și după ce au fost publicate imaginile cu cei doi, unii dintre admiratorii regali sunt sceptici și chiar susțin că cei doi din fotografie n-ar fi Prințul și Prințesa de Wales, ci... dublurile lor.

Foto/video: The Sun, TMZ, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg