Kate Middleton, la prima apariţie publică de anul acesta! Ducesa e în continuare preferata britanicilor!

10 ianuarie, 2018
The Duchess Of Cambridge Visits Reach Academy Feltham With Place2Be jpeg

Deşi cele două viitoare cumnate au o relaţie bună, după spusele lui Meghan, şi chiar ale lui Harry, noi am sesizat deja o rivalitate între cele două în ceea ce priveşte percepţia lor de către simpatizanţii regali. În sensul că aceştia s-au împărţit în două tabere, una susţinând că Meghan este cea mai stilată viitoare – regalitate, şi a doua care o vede pe Kate ca fiind emblema casei regale britanice în materie de styling şi modă.

Kate Middleton, la prima apariţie publică din an

Ei bine, noi nu putem spune decât că cea mai recentă apariţie a Ducesei de Cambridge a fost una ca-n zilele ei bune, adică fără cusur. Soţia viitorului Rege al Marii Britanii a participat, azi, la un eveniment organizat la Reach Academy Feltham, în Londra, în cadrul căruia a interacţionat cu mai mulţi copii. N-are rost să mai precizăm cum s-a descurcat, căci ştim despre Kate că are lipici la puşti.

A interacţionat cu copiii

Putem preciza, însă, că paltonul de-un albastru imperial i-a venit ca turnat, iar accesorizarea a fost – ca de obicei – perfectă! Ne-a plăcut şi rochia pe care a purtat-o, care prezenta un imprimeu floral, deşi n-am putut-o vedea în toată splendoarea, fotografiile de la eveniment nefiind chiar explicite. Un alt punct forte al apariţiei ei a fost clutch-ul asortat pantofilor de catifea. Până şi make-up-ul a fost unul deosebit şi mai atent ales pentru această primă apariţie din an, Kate optând atât pentru culoare pe pleoape, cât şi pentru tuş. Iar buclele au fost perfecte, în stilul de ”retro diva”, care o prind atât de bine.

image

Nouă ne-a plăcut apariţia ei, vouă?Recente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg