Kate Middleton, la prima apariție publică de anul acesta! Ducesa e în continuare preferata britanicilor!

Deși cele două viitoare cumnate au o relație bună, după spusele lui Meghan, și chiar ale lui Harry, noi am sesizat deja o rivalitate între cele două în ceea ce privește percepția lor de către simpatizanții regali. În sensul că aceștia s-au împărțit în două tabere, una susținând că Meghan este cea mai stilată viitoare – regalitate, și a doua care o vede pe Kate ca fiind emblema casei regale britanice în materie de styling și modă.

Kate Middleton, la prima apariție publică din an

Ei bine, noi nu putem spune decât că cea mai recentă apariție a Ducesei de Cambridge a fost una ca-n zilele ei bune, adică fără cusur. Soția viitorului Rege al Marii Britanii a participat, azi, la un eveniment organizat la Reach Academy Feltham, în Londra, în cadrul căruia a interacționat cu mai mulți copii. N-are rost să mai precizăm cum s-a descurcat, căci știm despre Kate că are lipici la puști.

A interacționat cu copiii

Putem preciza, însă, că paltonul de-un albastru imperial i-a venit ca turnat, iar accesorizarea a fost – ca de obicei – perfectă! Ne-a plăcut și rochia pe care a purtat-o, care prezenta un imprimeu floral, deși n-am putut-o vedea în toată splendoarea, fotografiile de la eveniment nefiind chiar explicite. Un alt punct forte al apariției ei a fost clutch-ul asortat pantofilor de catifea. Până și make-up-ul a fost unul deosebit și mai atent ales pentru această primă apariție din an, Kate optând atât pentru culoare pe pleoape, cât și pentru tuș. Iar buclele au fost perfecte, în stilul de ”retro diva”, care o prind atât de bine.

Nouă ne-a plăcut apariția ei, vouă?

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA