Kate Middleton, lecție de eleganță într-un costum roz creat de designerul ei preferat

25 mai, 2023

Kate Middleton a avut un nou angajament regal astăzi, în Londra.

kate middleton costum roz (2) jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a purtat un costum roz creat de Alexandrer Mcqueen, casa de modă care i-a realizat și rochia de mireasă, la care a asortat pantofii ei preferați din piele albă Gianvito Rossi și cerceii Maria Black. Prințesa a apărut și cu un nou accesoriu: o centură cu perle statement Camilla Elphick. Apariția în roz a lui Kate Middleton vine la doar câteva zile de la vizita ei la Chelsea Flower Show, când a îmbrăcat o rochie tot roz.

În această perioadă, Kate Middleton are mai multe angajamente regale în care promovează „importanța relațiilor de dezvoltare pe tot parcursul copilăriei timpurii și dincolo de aceasta, inclusiv cele din afara cadrului tradițional părinte-copil”, a explicat Palatul Kensington într-un comunicat înainte de ieșirea Prințesei de Wales.

„Vizitele Alteței Sale Regale se vor concentra asupra importanței sporite a unor relații puternice, iubitoare și consecvente pentru copiii care trec prin adversități, traume sau doliu la începutul vieții. Vizitele vor evidenția experiențele celor care au petrecut timp în sistemul de îngrijire și experiența îngrijitorilor, cum ar fi cei care au înfiat, adoptat sau au avut grijă de familia extinsă și de prieteni, cunoscuți sub numele de îngrijitori de rude”.

Astăzi, Prințesa de Wales a vizitat una dintre fundațiile pe care le patronează, Foundling Museum, pentru a se întâlni cu persoane care sunt implicate direct în sistemul de îngrijire, precum și cu îngrijitorii maternali și părinți adoptivi pentru a le asculta experiențele. La această vizită i s-a alăturat profesorul Green, care a fost crescut în plasament familial și care este un campion al campaniei Shaping Us a Alteței Sale Regale.

Mamă a trei copii, Kate Middleton a povestit în cadrul unui discurs de lansare pentru Shaping Us din iarnă despre modul în care copilăria ne modelează restul vieții. „Campania este despre a atrage atenția asupra importanței critice a copilăriei timpurii și a modului în care aceasta modelează adulții pe care îi devenim”, a spus ea.

„De aceea este esențial, nu numai să înțelegem importanța unică a primilor noștri ani, ci să știm ce putem face cu toții pentru a contribui la creșterea viitoarelor generații de adulți fericiți și sănătoși”. „Cei implicați în creșterea copiilor de astăzi au nevoie de cele mai bune informații și de sprijin pentru a contribui la îndeplinirea acestei misiuni - iar această campanie își propune să ajute și la acest lucru”.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg