Kate Middleton, mai afectată decât am crede de documentarul lui Harry. De ce se simte Prințesa trădată?

23 decembrie, 2022
Cei patru regali (12) jpg

Sunt ”cei patru fabuloși” istorie? Situația Prinților de Wales nu e deloc ușoară după apariția documentarului ”Harry&Meghan”. Căci ei sunt cei mai loviți în producția Netflix.

Dacă Prințul Harry și Meghan Markle nu au adus nicio acuzație Reginei Elisabeta, Prințului Philip sau Regelui Charles, nu la fel stau lucrurile cu Prințesa de Wales și Prințul William.

Acuzele sunt destul de serioase și greu de digerat, repetate în continuu de Ducii de Sussex. Iar diafana Kate Middleton pare că a pus la suflet.

” Kate Middleton se simte rănită și trădată! Nu-i vine a crede ce declarații au făcut cei doi Sussex, mai ales că-i considera apropiați pe cei doi.”, explică o sursă pentru US Weekly, joi.

kate Middleton  foto   GettyImages jpg

În ceea ce privește reacția Prințului William la seria de 6 episoade, publicația mai sus menționată titrează că Alteța Sa regală ”nu are de gând să ofere vreo replică”.

Sursa intervievată a mai detaliat: ”Prințul William rămâne demn și-și vede mai departe de treburi.”

Săptămâna trecută, o sursă a dezvăluit PageSix că Prințul William și Prințesa de Wales nu ar fi vizionat documentarul ”Harry&Meghan”, ceea ce e greu de crezut. ”Angajații Prinților de Wales i-au informat în legătură cu esența documentarului, dar nu vă imaginați că și-au luat popcorn și au vizionat Netflix”, a declarat apropiatul celor doi membri regali de vază.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, au vorbit despre Prinții de Wales în repetate rânduri, în timpul producției Netflix regizată de Liz Garbus.

Potrivit surselor regale, Kate Middleton și Prințul William sunt dezamăgiți și răniți de declarațiile detaliate ale Ducilor de Sussex, iar ruptura dintre ei pare mai gravă ca niciodată.

Deși Kate Middleton și Prințul William au călătorit recent în SUA după mulți ani, nu s-au întâlnit cu Ducii de Sussex. Harry pare că a monopolizat moartea Prințesei Diana, de parcă Prințul William nu ar fi suferit deopotrivă după decesul fulgerător al acesteia.

Meghan a fost mai reținută și s-a ferit să facă acuzații directe, insinuând mereu amestecul angajaților apropiați de Kate Middleton și Prințul William.

Cât este adevăr și cât ficțiune nu vom ști niciodată cu adevărat. Fiecare parte are o versiune plauzibilă, atunci când o asculți.

În mod cert, mezinul Regelui Charles s-a lăsat pradă emoțiilor mult mai mult decât William și asta i-a schimbat viața dramatic și pentru totdeauna.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}