Kate Middleton, marea absentă de la evenimentul dedicat prinţesei Diana. Ce se întâmplă în familia regală

28 iunie, 2021
7 kate17 jpg jpeg

Palatul Kensington, unde are loc evenimentul intim, a confirmat lista de invitaţi, iar ducesele de Cambridge sau Sussex nu au fost menţionate.

Absenţa lui Kate îi va priva pe fraţi de o figură pacificatoare la ceremonie, după ce relaţia lor odată strânsă a fost supusă unei tensiuni fără precedent în ultimele luni.

În martie, Harry i-a spus lui Oprah că îi este milă de William şi de tatăl său, prinţul Charles, pe care i-a descris ca fiind „prinşi” în sistemul monarhiei.

stanga
dreapta
1 kate11 jpg jpeg
2 kate12 jpg jpeg
3 kate14 jpg jpeg
4 kate15 jpg jpeg
7 kate17 jpg jpeg
6 kate18 jpg jpeg

Fraţii s-au întâlnit ultima dată personal în aprilie, la înmormântarea bunicului lor,  prinţul Philip,  iar anumite surse spun că la scurt timp  după aceea au mai schimnat câteva replici tăioase.

Daily Mail relatează că Kate a încercat să atenueze conflictul  şi a vorbit cu Harry în timp ce ieşeau din capelă. Dar, în câteva minute, prinţii se certau din nou, potrivit lui Lacey. „Iată, au sărit din nou unul la gâtul altuia, la fel de feroce ca oricând”, a spus o sursă. ‘Furia dintre cei doi e tot mai puternică. S-au spus prea multe lucruri dure, care au rănit”.

În ciuda conflictului, fraţii vor încerca să-şi lase diferenţele deoparte şi să comemoreze viaţa şi moştenirea Dianei, în ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a ei.

 „Prinţul William şi prinţul Harry vor participa la un mic eveniment pentru a marca dezvelirea unei statui pe care i-au comandat-o mamei lor, Diana, în grădina de la Palatul Kensington, joi, 1 iulie,” scrie în comunicatul emis de staff-ul Palatului Kensington.

Harry şi William au comandat opera de artă în 2017, când se împlineau 20 de ani de la moartea Dianei.

„Mama noastră a atins atâtea vieţi. Sperăm că statuia îi va ajuta pe toţi cei care vizitează Palatul Kensington să reflecteze asupra vieţii şi moştenirii ei”, au spus ei într-o declaraţie atunci când proiectul a fost anunţat.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg