Kate Middleton, mărturie neașteptată! Care va fi primul lucru pe care-l va face când va deveni regină

24 mai, 2023

Mult a fost, puțin a rămas. Uimitoarea Prințesă de Wales are toate datele unei viitoare regine iubite de popor.

Kate Middleton, Prințesă de Wales GettyImages 1252667205 jpg

Kate Middleton este unul dintre membrii regali de top ai monarhiei britanice, iar vizitele sale săptămânale nu fac decât să-i consolideze statutul de prințesă moștenitoare, soția prințului moștenitor.

kate middleton (36) jpg

Cu farmecul său inconfundabil și pregătirea regală desăvârșită acum, Kate Middleton a vorbit cu copiii la Chelsea Flower Show, despre planurile sale atunci când va deveni regină.

kate middleton (39) jpg

Prințesa de Wales a făcut mărturia neașteptată în fața copiilor. Le-a transmis clar și succint care va fi primul lucru de care se va ocupa atunci când va fi Regina Marii Britanii: ”Voi ajuta copiii”, le-a transmis soția Prințului William, fără nicio urmă de ezitare. Mamă a trei copii, Kate Middleton este de ani de zile apărătoarea acestora, căci una dintre convingerile sale ferme este că o țară nu poate avea viitor fără o educație solidă, Prințesa mizând mai cu seamă pe educația timpurie. Este implicată deja în proiecte care susțin cauzele copiilor, educația lor și grija pentru dezvoltarea lor psihică adecvată.

Informația a fost preluată din discursul Alteței Sale regale, atunci când le-a vorbit copiilor luni, la RHS Chelsea Flower Show.

Saron Fikremariam, în vârstă de 11 ani, este unul dintre elevii care a participat la evenimentul ce a găzduit elevi din zece școli primare, și a spus după ce s-a întâlnit cu Prințesa de Wales: „Am întrebat-o care este primul lucru pe care îl va face când va deveni regină și a spus că va ajuta copiii. ”

Adorabila prințesă în vârstă de 41 de ani a fost întrebată și cum este să fii prințesă, la care ea a răspuns: ”Trebuie să muncești foarte mult.”

Kate Middleton a luat parte luni la primul picnic pentru copiii de la Chelsea Flower Show, iar Prințesa de Wales a impresionat cu apariția ei.

Zece școli au fost invitate să vină cu elevii la RHS Chelsea Flower Show pentru a celebra 110 ani de când acest picnic faimos are loc. Kate Middleton s-a întâlnit cu elevii în timpul picnicului, ulterior ea a făcut o vizită la trei dintre grădinile expoziției din acest an, pentru a lua parte la activități care au inclus o vânătoare de insecte, planificarea unei mese cu legume crescute în grădină și descoperirea modului în care grădinile pot contribui la bunăstare.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg