Kate Middleton ne invită să ne petrecem Crăciunul împreună, într-un nou video festiv

22 decembrie, 2022

Ieri, Kate Middleton a apărut în cadrul unui nou clip în care îi invită pe telespectatori să urmărească concertul de Crăciun găzduit de ea, la Westminster Abbey.

kate middleton instagram jpg

Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, a arătat uimitor într-o rochie cu paiete roșii purtată în acest nou trailer pentru concertul Royal Carols: Together At Christmas.

În clipul de 19 secunde, Kate Middleton a încurajat telespectatorii să i se alăture la evenimentul special de televiziune de Crăciun. „Alăturați-vă nouă în ajunul Crăciunului pentru un concert foarte special la Westminster Abbey, plin de colinde festive și momente frumoase, în timp ce sărbătorim ceea ce face din aceasta cea mai minunată perioadă a anului”.

Kate apare ca o adevărată zână a Crăciunului în rochia ei roșie de gală, vorbind dintr-un cadru împodobit tematic, cu un brad de Crăciun și decorațiuni festive de jur împrejur.

Concertul a avut loc pe 15 decembrie, dar a fost înregistrat și va fi difuzat pe postul britanic ITV la ora 19:00 locală, în Ajunul Crăciunului. Filmările au avut loc la Westminster Abbey, unde lui Kate Middleton i s-au alăturat Prințul William și doi dintre cei trei copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Au fost prezenți, bineînțeles, și Regele Charles, Regina consoartă Camilla, Sophie, Contesa de Wessex, Prințesele Eugenie și Beatrice, împreună cu soții lor, dar și familia Prințesei de Wales: Carole și Michael Middleton împreună cu fiica lor, Pippa Middleton. Postul ITV va difuza din nou evenimentul festiv special care va fi dedicat, de data aceasta, Reginei Elisabeta a II-a, plecată dintre noi în septembrie 2022.

Anul trecut, în cadrul aceluiași eveniment, Kate Middleton a surprins audiența și a oferit o interpretare spectaculoasă la pian. Concertul de anul acesta este unul și mai special, deoarece este pentru prima dată când soția lui William organizează evenimentul din postura de Prințesă de Wales, titlu primit după moartea Reginei Elisabeta.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}