Kate Middleton, „nerăbdătoare” s-o cunoască pe iubita cumnatului său

Ieri, Palatul Kensington a confirmat, printr-un comunicat oficial, relația amoroasă dintre Prințul Harry și actrița Meghan Markle.

meghan-prince-harry
Harry și Kate au o relație nemaipomenită

Se anunță vremuri interesante pentru monarhia britanică, acum că cel de-al cincilea situat în linia de succesiune se iubește cu o actriță. Ba mai mult, există voci care spun că idila Prințul Harry primește sprijin și din partea fratelui și a cumnatei sale, Kate Middleton.

Potrivit ”UsWeekly”, Ducesa de Cambridge abia așteaptă s-o întâlnească pe Meghan. ”Kate este nerăbdătoare să o cunoască pe Meghan și să afle totul despre ea”, spune un apropiat de-al Ducilor de Cambridge.

Ei bine, se pare că această întâlnire va avea loc mai devreme decât am crede, mai ales că Meghan l-a cunoscut deja pe Prințul Charles, tatăl Prințului Harry, dar și pe una dintre verișoarele acestuia, respectiv Prințesa Eugenie, odată cu sărbătorirea celor 32 de ani ai lui Harry, în luna septembrie.

O altă sursă din anturajul lor spune că o întâlnire între Kate și Meghan ar fi programată cât de curând, în Londra, actrița fiind momentan în Toronto (Canada), filmând pentru serialul ”Suits”.

Citește și Palatul Kensington a confirmat! Prințul Harry se iubește cu actrița Meghan Markle

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA