Kate Middleton, noua Diana? Prințesa îi deranjează, deja, pe Charles și Camilla cu popularitatea ei

25 mai, 2023

Pe de-o parte, palatul se folosește de imaginea ei pentru a face cel mai bun PR monarhiei britanice. Pe de altă parte, popularitatea ei poate deranja.

kate middleton (30) jpg

Avem și un exemplu recent în care atenția atrasă de Kate Middleton i-a frustrat pe suveranii britanici, mai degrabă decât să-i bucure.

Prințesa de Wales a vizitat expoziția de flori din Chelsea în aceeași zi cu Regele Charles și Regina Camilla, cu o singură diferență: apariția ei a atras mai mult atenția presei.

Kate Middleton și suveranii au vizitat același eveniment, dar separat, iar o sursă din interiorul casei regale a dezvăluit frustrarea instituției că Charles și Camilla nu au atras atât de multă atenție, având în vedere pasiunea lor declarată pentru grădinărit.

„Știută fiind dragostea lui pentru horticultură, apariția Majestății Sale la Chelsea Flower Show a fost una importantă. Este păcat că vizita lui împreună cu Majestatea Sa Regina a primit mai puțină acoperire decât s-ar fi așteptat. Sper că nu sunt prea dezamăgiți”, a declarat o sursă regală pentru publicația Daily Mail.

Chiar și Prințul Harry a susținut acest lucru în autobiografia sa, Rezervă: și anume faptul că tatălui și mamei sale vitrege nu le-a plăcut faptul că Prințul William și Kate au atras atât de multă atenția presei în vizitele regale.

„Lui Pa și Camillei nu le-a plăcut că Willy și Kate au distras atenția de la ei sau de la cauzele lor. L-au certat pe Willy pentru asta de multe ori”, a scris Harry.

Acest lucru s-a întâmplat și la expoziția de flori din Chelsea, acolo unde Prințesa de Wales a apărut cu puțin timp înainte de vizita Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla. Aducând un strop de culoare într-o zi înnorată, Kate Middleton a îmbrăcat la eveniment o rochie de o culoare vibrantă, roz, piesă pe care prințesa o mai îmbrăcase și la alte evenimente, cum face de obicei.

Odată cu această apariție, Kate Middleton a devenit primul membru al familiei regale care a văzut, anul acesta, Chelsea Flower Show, ceea ce este o mare onoare.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg