Kate Middleton, noua Diana? Prințesa îi deranjează, deja, pe Charles și Camilla cu popularitatea ei

25 mai, 2023

Pe de-o parte, palatul se folosește de imaginea ei pentru a face cel mai bun PR monarhiei britanice. Pe de altă parte, popularitatea ei poate deranja.

kate middleton (30) jpg

Avem și un exemplu recent în care atenția atrasă de Kate Middleton i-a frustrat pe suveranii britanici, mai degrabă decât să-i bucure.

Prințesa de Wales a vizitat expoziția de flori din Chelsea în aceeași zi cu Regele Charles și Regina Camilla, cu o singură diferență: apariția ei a atras mai mult atenția presei.

Kate Middleton și suveranii au vizitat același eveniment, dar separat, iar o sursă din interiorul casei regale a dezvăluit frustrarea instituției că Charles și Camilla nu au atras atât de multă atenție, având în vedere pasiunea lor declarată pentru grădinărit.

„Știută fiind dragostea lui pentru horticultură, apariția Majestății Sale la Chelsea Flower Show a fost una importantă. Este păcat că vizita lui împreună cu Majestatea Sa Regina a primit mai puțină acoperire decât s-ar fi așteptat. Sper că nu sunt prea dezamăgiți”, a declarat o sursă regală pentru publicația Daily Mail.

Chiar și Prințul Harry a susținut acest lucru în autobiografia sa, Rezervă: și anume faptul că tatălui și mamei sale vitrege nu le-a plăcut faptul că Prințul William și Kate au atras atât de multă atenția presei în vizitele regale.

„Lui Pa și Camillei nu le-a plăcut că Willy și Kate au distras atenția de la ei sau de la cauzele lor. L-au certat pe Willy pentru asta de multe ori”, a scris Harry.

Acest lucru s-a întâmplat și la expoziția de flori din Chelsea, acolo unde Prințesa de Wales a apărut cu puțin timp înainte de vizita Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla. Aducând un strop de culoare într-o zi înnorată, Kate Middleton a îmbrăcat la eveniment o rochie de o culoare vibrantă, roz, piesă pe care prințesa o mai îmbrăcase și la alte evenimente, cum face de obicei.

Odată cu această apariție, Kate Middleton a devenit primul membru al familiei regale care a văzut, anul acesta, Chelsea Flower Show, ceea ce este o mare onoare.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg