Kate Middleton, o altă apariție superbă în verde. Prințesa a fost fluierată admirativ

1 februarie, 2023

Prințesa în vârstă de 41 de ani a avut o apariție de vis, ieri, într-o ținută care o pune cel mai bine în valoare.

Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg

Kate Middleton a ales un superb palton smarald de la Alexander McQueen, purtat cu rochie crem de la Victoria Beckham și cu o pereche de cizme maro până la genunchi, de la Gianvito Rossi, pentru a lansa noua ei campanie în sprijinul copiilor Shaping Us, în orașul Leeds.

Cu această ocazie, Kate a făcut un tur al pieței Kirkgate din localitate – unde a ignorat politicos un fluier admirativ din public – și a vorbit veselă cu fanii regali care s-au strâns să o privească.

Apoi, o Kate Middleton cu zâmbetul pe buze a vizitat Universitatea din Leeds pentru a participa la o prelegere în modulul „Abordări psihologice pentru înțelegerea și sprijinirea învățării copiilor”.

În timp ce prințesa vizita piața, un fan regal, care a declarat despre el că este „puțin autist”, i-a cerut lui Kate Middleton să pozeze pentru un selfie cu el – și a recunoscut că este foarte emoționat. Prințesa de Wales i-a răspuns foarte calmă și binevoitoare: „Te rog, nu-ți face griji. E bine. Cu toții suntem nervoși și emoționați, câteodată".

Într-un video care a fost distribuit pe Twitter, prințesa este auzită spunând „Bravo”, după ce entuziastul fan surprinde cu succes imaginea lor împreună.

Apoi, în timpul vizitei sale de ieri, Kate Middleton s-a oprit la afacerea florarului Neil Ashcroft, unde i-a admirat expoziția de flori.

Având în vedere că ne apropiem de Ziua Îndrăgostiților, acesta a întrebat-o pe Kate: „William îți va cumpăra trandafiri?”, oferindu-se să îi facă reducere moștenitorului coroanei.

Kate Middleton profimedia 0753105346 jpg

După ce i-a oferit un buchet de zambile, despre care prințesa spune că sunt florile ei preferate, floralul a declarat presei: „I-am sugerat ca William să-i cumpere trandafiri de la mine și ea a răspuns, glumind, că nu crede că prințul îi va aduce flori de Sfântul Valentin”.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg