Kate Middleton, o altă apariție superbă în verde. Prințesa a fost fluierată admirativ

1 februarie, 2023

Prințesa în vârstă de 41 de ani a avut o apariție de vis, ieri, într-o ținută care o pune cel mai bine în valoare.

Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg

Kate Middleton a ales un superb palton smarald de la Alexander McQueen, purtat cu rochie crem de la Victoria Beckham și cu o pereche de cizme maro până la genunchi, de la Gianvito Rossi, pentru a lansa noua ei campanie în sprijinul copiilor Shaping Us, în orașul Leeds.

Cu această ocazie, Kate a făcut un tur al pieței Kirkgate din localitate – unde a ignorat politicos un fluier admirativ din public – și a vorbit veselă cu fanii regali care s-au strâns să o privească.

Apoi, o Kate Middleton cu zâmbetul pe buze a vizitat Universitatea din Leeds pentru a participa la o prelegere în modulul „Abordări psihologice pentru înțelegerea și sprijinirea învățării copiilor”.

În timp ce prințesa vizita piața, un fan regal, care a declarat despre el că este „puțin autist”, i-a cerut lui Kate Middleton să pozeze pentru un selfie cu el – și a recunoscut că este foarte emoționat. Prințesa de Wales i-a răspuns foarte calmă și binevoitoare: „Te rog, nu-ți face griji. E bine. Cu toții suntem nervoși și emoționați, câteodată".

Într-un video care a fost distribuit pe Twitter, prințesa este auzită spunând „Bravo”, după ce entuziastul fan surprinde cu succes imaginea lor împreună.

Apoi, în timpul vizitei sale de ieri, Kate Middleton s-a oprit la afacerea florarului Neil Ashcroft, unde i-a admirat expoziția de flori.

Având în vedere că ne apropiem de Ziua Îndrăgostiților, acesta a întrebat-o pe Kate: „William îți va cumpăra trandafiri?”, oferindu-se să îi facă reducere moștenitorului coroanei.

Kate Middleton profimedia 0753105346 jpg

După ce i-a oferit un buchet de zambile, despre care prințesa spune că sunt florile ei preferate, floralul a declarat presei: „I-am sugerat ca William să-i cumpere trandafiri de la mine și ea a răspuns, glumind, că nu crede că prințul îi va aduce flori de Sfântul Valentin”.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg