Kate Middleton, o apariție spectaculoasă la garden party-ul din Varșovia

A fost prima zi din turneul oficial în Polonia al Ducesei de Cambridge și al Prințului William, Ducele de Cambridge, iar apariția lor împreună cu micuții George și Charlotte a marca primul turneu regal al copiilor în Europa. Familia Regală Britanică a aterizat ieri în Polonia, fiind oaspeții de onoare ai Primei Doamne Poloneze și ai soțului acesteia, Președintele Poloniei, Andrzej Duda.

Și-a reîmprospătat garderoba și arată fabulos.

Așa cu ne așteptam, după ultimele apariții ale lui Kate la Wimbledon, și în Polonia a fost spectaculoasă, cu un stil vestimentar proaspăt și o garderobă vizibil resuscitată. Și dacă la coborârea din aeronavă a purtat un costum alb inedit, semnat Alexander McQueen, la garden party-ul în cinstea Reginei Elisabeta de seara, Kate a fost mirifică.

A purtat un ansamblu cu colier și cercei cu perle, unul cu care am văzut-o și la vizita din Paris de la începutul acestui an.

Kate și William și-au încheiat prima zi a turneului regal cu o petrecere fastuoasă în grădină, la Varșovia, iar ducesa a purtat o ținută neașteptată. Ca de fiecare dată când merge într-un turneu regal, Kate alege să fie îmbrăcată de un designer local și de data aceasta a făcut același lucru. Ducele și Ducesa de Cambridge i-au lăsat la palat pe micuții George și Charlotte pentru a se bucura de un moment inedit de cuplu, fiind găzduiți de Ambasadorul Marii Britanii în Polonia, Jonathan Knott, și de soția lui, Angela. Kate a fost uimitoare în rochia culoarea fildeșului, o creație a designerului Gosia Baczynska.

Kate s-a îmbrăcat monocrom, în timp ce Prima Doamnă a Poloniei a fost toată în roșu.

Kate și William au fost în centrul atenției la petrecerea de vară care a avut loc în cel mai mare parc din Varșovia, locul în care se află și Palatul Belweder. Ducesa a fost definiția perfecțiunii într-o rochie foarte chic, cu tăieturi asimetrice, cu un decolteu îndrăzneț și broderie în talie. Încă o dată a adus un tribut Poloniei, purtând un designer local renumit pentru piesele sale vestimentare de un rafinament aparte.

A renunțat să-și mai recicleze ținutele și a adus un suflu nou în garderoba sa.

Și ca apariția să fie și mai spectaculoasă, Kate a optat pentru un colier statement cu perle și cercei asortați, același ansamblu pe care l-a purtat și la vizita de la Paris de la începutul acestui an. Ținuta monorocmă, cu delicate atingeri de negru, a fost completată în același stil  cu o pereche de pantofi sanda cu toc înalt, creație a designerului Gianvito Rossi. Kate arată fabulos în ultima vreme, asta și datorită noii sale tunsori, un bob lung, care  îi încadrează bine fața.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA