Kate Middleton, o doamnă business în taior și balerini, la primul eveniment fără "arțăgosul" William

6 iunie, 2023

Prințesa de Wales se simte cel mai bine atunci când apare la evenimente dedicate copiilor. A demonstrat-o și azi, la primul eveniment de la revenirea din Iordania. Pe 1 iunie, Kate Middleton și Prințul William au participat la nunta regală a Prințului moștenitor Hussein cu Prințesa Rajwa.

kate middleton profimedia 0781737395 jpg

Întoarsă în regat, Kate Middleton s-a alăturat entuziasmată unei acțiuni organizate la locul de joacă din cadrul Windsor Family Hub din Berkshire, acolo unde prințesa a participat singură, fără soțul ei, un William aspru criticat pentru că a fost nepoliticos cu Kate la nunta iordaniană. După cum știm, prințul a fost surprins într-o filmare în timp ce o zorea taios pe soția lui, prinsă într-o discuție cu mireasa.

Ei bine, Kate nu a lăsat acest incident să-i strice dispoziția și a arătat minunat la evenimentul de azi, acolo unde a purtat un blazer albastru cu print gingham de la Zara, care costă doar 85 de euro, la care a asortat pantaloni bleumarin și balerini din piele întoarsă.

Cu această ocazie, Kate a fost fotografiată discutând cu o fetiță adorabilă, care părea să nu aibă idee că se află în prezența unei prințese, dar se bucura de compania lui Kate. Mai târziu, Prințesa de Wales a fost văzută împărțind jucării unui alt copil mic. Pe total, Kate s-a simțit în largul ei în mijlocul copiilor, demonstrând încă o dată instinctul ei de mamă și faptul că are mare lipici la cei mici.

Ținuta business a lui Kate vine după parada de rochii glam de la nunta regală din Iordania, acolo unde prințesa a purtat o diafană rochie roz de la Elie Saab, la ceremonia de zi, urmată de una foarte glam, cu paiete, de la Jenny Packham, la banchetul de seară. Rochia a fost completată cu spectaculoasa tiară Lover's Knot, o diademă cu diamante și perle încrustate, realizată în 1914, care a fost purtată adesea de Prințesa Diana, mama Prințului William.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg