Kate Middleton, o mamă mândră! Declarația emoționantă pe care i-a făcut-o Prințul George în caleașcă

17 iunie, 2024

În timp se salutau mulțimea prezentă din caleașcă, la Trooping the Colour, eveniment care a avut loc sâmbătă în Marea Britanie, Kate Middleton a primit o declarație emoționantă de la Prințul George, băiatul ei cel mare.

Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg

Un cititor de buze a dezvăluit remarca adorabilă pe care Prințul George i-a făcut-o mamei sale, Kate Middleton, în timpul procesiunii Trooping the Colour. Băiatul de 10 ani părea nedumerit în timp ce s-a plimbat în trăsură alături de mama sa și de frații săi mai mici Charlotte, în vârstă de nouă ani, și Louis, în vârstă de șase ani, în timp ce priveau mulțimea adunată la eveniment.

Prințul George i-a mărturisit mamei sale, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, că "toți par atât de fericiți", a declarat cititoarea de buze Juliet Sullivan pentru publicația MailOnline, înainte de a face cu mâna spectatorilor care se adunaseră pentru a-i ura Regelui Charles La mulți ani.

Evenimentul de sâmbătă a marcat prima apariție publică a Prințesei de Wales după ce a fost diagnosticată cu o formă nedezvăluită de cancer. Kate Middleton a fost prezentă la Trooping the Colour unde s-a asigurat că cei trei copii ai ei se bucura de ziua specială în familia, unde l-au sărbătorit pe Regele Charles. 

Expertul i-a citit pe buze și Regelui Charles, care se pare că a fost impresionat de amploarea evenimentului, el a remarcat la un moment dat: „Uită-te la asta! Minunat! Atât de colorat” în timp ce se plimba în trăsură cu Regina Camilla.

Prințul William a luat parte la paradă călare, în timp ce copiii săi au apărut alături de mama lor într-o trăsură. Alături de el a fost Prințesa Anne, mătușa sa, care la 73 de ani a urcat pe cal. Din cauza situației sale medicale, Regele Charles, care suferă de cancer și urmează tratament, nu a călărit, medicii i-au recomandat să meargă cu trăsura. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Principele Radu 62 ani Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg