Kate Middleton, o mătușă fericită! Ce nume are nepoțelul ei, care duce mai departe o tradiție specială

30 octombrie, 2023

Kate Middleton e din nou mătusă! Alizee și James Middleton, fratele Prințesei de Wales, au dezvăluit ce nume excepțional i-au pus bebelușului lor!

Kate Middleton matusa fericita jpg

Vineri, fratele mai mic al lui Kate Middleton, James Middleton, a confirmat că el și soția sa, Alizee Thevenet, au devenit părinții unui băiețel. Totodată, ei au dezvăluit că numele bebelușului este Inigo.

Venirea pe lume a micuțului marchează continuarea unui tipar surprinzător în familia Middleton. James, prințesa Kate Middleton și sora lor, Pippa Middleton, au cu toții mai întâi băieți: Kate și Prințul William l-au întâmpinat pe Prințul George în 2013, în timp ce Pippa și soțul ei, James Matthews, l-au avut pe fiul lor Arthur în 2018.

Frații Middleton nu sunt singurii care au avut primii fii născuți, deoarece este o tendință comună și în familia regală. Regina Elisabeta și Prințul Philip au devenit părinți pentru prima dată când s-a născut atunci Prințul Charles, în 1948, iar modelul a continuat cu următoarea generație. Prințesa Diana a devenit mamă de băiat atunci când l-a născut pe Prințul William în 1982. 

Când Prințul William și Prințul Harry și-au întemeiat familii, obiceiul a continuat! Prințul Harry și Meghan Markle au devenit pentru prima dată părinți ai fiului Prințul Archie în 2018.

Bineînțeles, au existat câteva excepții. Prințul Andrew nu are niciun fiu, în timp ce prințul Edward și-a întâmpinat fiica Lady Louise înainte de nașterea fiului său James. Unii dintre ceilalți verișori ai Prințului William și ai Prințului Harry - inclusiv Peter și Zara - au fiice ca primii copii născuți.

La începutul săptămânii trecute, James Middleton și Alizee au fost văzuți la plimbare cu un cărucior în Notting Hill din Londra, semn că bebelușul lor s-a născut. Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2021, după o logodnă de doi ani. Antreprenorul în vârstă de 36 de ani a anunțat sarcina lui Alizee în iulie.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg