Kate Middleton, o nouă apariție de senzație! Cum a fost prezentată Prințesa chiar astăzi, la Muzeul Madame Tussauds
A fost făcută publică noua figură de ceară ce îi aparține Prințesei de Wales. Kate este complet transformată și poartă o ținută de la unul dintre creatorii săi de modă preferați.

Pe 21 mai, Madame Tussauds a dezvăluit o nouă figură de ceară a lui Kate Middleton, care conține și un omagiu emoționant adus Prințesei Diana.
Prințesa de Wales a fost reprodusă de Madame Tussauds, încă de la tiara și până la încălțăminte. E vorba de ținuta pe care a purtat-o la Recepția Diplomatică din decembrie 2023, alături de restul familiei regale.

Statuia de ceară recent dezvăluită o prezintă pe prințesă îmbrăcată într-o rochie Jenny Packham roz închis și pantofi argintii în stilul lui Gianvito Rossi „Rania 105”, cu cercei Greville Diamond Chandelier, replica Ordinului Familiei Regale QEII.

Deține tresa albastră a Ordinului Victorian Regal. Dar unii fani vigilenți ar putea observa replica diademei Lover’s Knot Tiara, aceeași purtată de statuia Prințesei Diana în anii 1980, un omagiu discret adus regretatei sale soacre.

Prima statuetă de ceară a Prințesei acum în vârstă de 43 de ani a fost prezentată la faimosul muzeu al figurilor de ceară în aprilie 2012, la un an de la nunta cu Prințul William.
”Imediat după ce Kate și William au marcat aniversarea a 14 ani de mariaj, talentații artiști de studio au reîmprospătat silueta lui Kate Middleton de la tiara până la picioare”, se arată într-un comunicat de presă obținut de PEOPLE.
În fotografiile distribuite de muzeu, figura de ceară a prințesei Kate poartă roz pudrat cu paiete strălucitoare, copie fidelă a ținutei avută de Kate la dineul de stat din 2023.

Madame Tussauds este unul dintre cele mai faimoase muzee de figuri de ceară din lume. Fondat în Londra în 1835 de sculptorița franceză Marie Tussaud, muzeul expune replici realiste din ceară ale unor personalități celebre din istorie, cultură pop, sport, politică și divertisment.





Marie Tussaud (născută Marie Grosholtz în 1761) a învățat arta modelării în ceară de la medicul și artistul Philippe Curtius, în Paris. În timpul Revoluției Franceze, a realizat măști mortuare ale unor figuri istorice precum Ludovic al XVI-lea și Robespierre. După Revoluție, a călătorit prin Europa cu o expoziție de figuri de ceară, stabilindu-se în cele din urmă la Londra, unde a deschis primul muzeu permanent pe Baker Street în 1835.
Muzeul oferă o experiență interactivă, permițând vizitatorilor să se apropie de figuri de ceară ale unor celebrități precum Beyoncé, Cristiano Ronaldo, Regina Elisabeta a II-a, Mahatma Gandhi și mulți alții. Expozițiile sunt organizate tematic – de la secțiuni dedicate filmului și muzicii, la sport, istorie și chiar o „Cameră a Groazei” cu personaje istorice controversate.
Foto: Profimedia