Kate Middleton, o prințesă plină de stil. A apărut într-o ținută business, la o întrunire formală

22 martie, 2023

Superba Prințesă de Wales într-o nouă apariție plină de eleganță și rafinament. Kate Middleton este foarte implicată în proiectele sale de suflet.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, 21 martie 2023, Getty (3) jpg

Cele educative sunt în capul listei. Nu de puține ori, Prințesa de Wales a subliniat că viitorul lumii stă exclusiv în educația făcută cu simț de responsabilitate.

Drept pentru care s-a implicat în proiecte aflate sub patronaj regal, ce vizează educația tinerilor și educația timpurie.

Marți după-amiaza, Kate Middleton a participat la întâlnirea inaugurală a grupului său operativ dedicat educației timpurii.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, 21 martie 2023, Getty (7) jpg

Și de data aceasta, Prințesa de Wales a fost splendidă în ținuta business aleasă. Silueta sa perfectă îi permite orice stil vestimentar. După ce a debordat de eleganță la ultimele evenimente regale cu ștaif, ieri Kate Middleton s-a îmbrăcat mai lejer, însă foarte stylish. Prințesa de Wales a optat pentru pantaloni negri, pe picior, curea neagră, pantofi cu toc negri, din piele întoarsă, Gianvito Rossi, în valoare de 675 de dolari, pulover crem și un superb taior Alexander McQueen în valoare de 2190 de dolari.

Foarte proaspătă, Kate Middleton și-a păstrat coafura lejeră, părul desfăcut și câteva bucle largi și romantice. Principalele accesorii au fost cerceii prețioși de la Asprey, în valoare de 8985 de dolari, cu un design în formă de stejar.

Soția Prințului William a susținut și un discurs la întâlnirea formală de marți a grupului de lucru dedicat dezvoltării proiectelor ce țin de educația timpurie.

Prințesa de Wales adoră să poarte taioare albe sau deschise la culoare. Ca de fiecare dată, a fost o explozie de energie și voie bună. Recent, fostul majordom al Prințesei Diana a declarat în presă că monarhia britanică probabil că s-ar prăbuși fără Kate Middleton. Mama celor trei nepoți ai Regelui Charles este printre cele mai îndrăgite prezențe regale. Frumusețea și tactul său au condus-o pe drumul deschis de fosta Prințesă de Wales, Diana.

Noul grup operativ este alcătuit din afaceriști de top britanici, doritori să se implice în proiectul regal de susținere a educației timpurii.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, 21 martie 2023, Getty (1) jpg

”Știu că lumea afacerilor simte presiuni puternice din toate părțile.”, a spus Prințesa de Wales în discursul său. Însă a subliniat câtă nevoie are Marea Britanie de acest proiect, cu accent în special pe latura dezvoltării sociale și emoționale.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg