Kate Middleton, prințesa outdoor: a arătat fresh în sacou și bocanci, la o ieșire cu Prințul William

15 septembrie, 2023

În timp ce Ducii de Sussex fac valuri în Germania, la Jocurile Invictus, Prinții de Wales își văd de evenimentele lor regale în UK.

Ieri, Kate Middleton și Prințul William au vizitat o școală primară din Hereford, ocazie cu care au făcut o echipă perfectă, asortându-și sacourile gri smart-chic.

Kate și William GettyImages 1665609498 jpg

Prințesa a îmbrăcat un blazer gri în valoare de 375 de lire sterline de la Maje, pe care l-a completat cu pantaloni negri și bocanci din piele întoarsă maro. A ieșit în evidență, din nou, noua ei coafură de toamnă, una cu șuvițe tunse în scări, care îi vine de minune lui Kate Middleton.

Cuplul regal a vizitat Școala Madley, unde activitatea în aer liber este prioritară în programa de zi cu zi, pentru a îmbunătăți bunăstarea fizică și mentală a copiilor.

Cu toate acestea, Kate Middleton nu a putut să profite complet de experiența în natură din cauza degetelor ei bandajate, despre care ea a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că au fost cauzate de un accident suferit în timp ce sărea pe trambulină, împreună cu cei trei copii ai săi.

În timpul vizitei lor, Prințul William și-a pus ochelari de protecție și mănuși pentru a tăia un buștean - dar Kate, care l-a ajutat ținând bușteanul neclintit - a trebuit să decline oferta de a folosi fierăstrăul, făcând semn către mâna dreaptă încă bandajată.

Ieșirea lui Kate Middleton și a Prințului William are loc în timp ce Harry și Meghan continuă să se bucure de Jocurile Invictus, în Germania, acolo unde Ducele de Sussex își sărbătorește, astăzi, și ziua de naștere, împlinind 39 de ani.

Cât despre Kate, fanii regali au observat o schimbare la ea, după ce aceasta și-a reluat angajamentele regale luna aceasta, după vacanța de vară cu familia.

În cele mai recente apariții ale sale, Prințesa de Wales a afișat o coafură în stilul anilor 70, cu șuvițe mai scurte, în scări, care-i încadrează chipul, semn că este pregătită să adopte o schimbare în look-ul ei elegant, dar ușor conservator.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg