Kate Middleton, răsfățată cu cadouri de lux în timp ce se recuperează după operația suferită! Ce a primit

23 februarie, 2024

Kate Middleton a petrecut 13 nopți la Clinica din Londra, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Acum, ea se recuperează la Adelaide Cottage, casa cu patru dormitoare a familiei sale, nu departe de Castelul Windsor.

kate Middleton  GettyImages jpg

Prințesa Kate Middleton nu a mai apărut public de mai bine de o lună, ea se recuperează după o operație abdominală. Cu toate acestea, fanii regali au fost încântați să audă că prințesa se simte destul de bine, astfel că aceasta a călătorit cu familia ei la Anmer Hall, în Norfolk, pentru a petrece timp prețios cu copiii ei, în vacanța lor școlară. Și prietenii ei s-au mobilizat și s-au asigurat că prințesa este bine îngrijită în timpul recuperării sale.

Pe lângă familia ei, Kate Middleton are o serie de prieteni loiali, printre care Emilia Jardine-Paterson, Sophie Snuggs, Lady Laura Meade și Natasha Archer, care se crede că au fost mereu alături de ea, mai ales pentru sprijin moral.

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a declarat pentru OK! Magazine UK : „Sunt sigură că acești vechi prieteni ar ști exact cum să îi mențină moralul lui Kate Middleton după o operație atât de importantă.

Probabil că au răsfățat-o cu daruri fabuloase de produse spa de lux și cu coșuri cu bunătăți delicioase pentru a-i satisface papilele gustative. Ei știu ce i-ar putea plăcea să vadă la televizor sau să citească și este posibil să îi fi trimis recomandări și să o fi încurajat să se odihnească", notează Mirror. 

Jennie Bond a dezvăluit, de asemenea, despre cât de importante vor fi fost mama Carole și sora Pippa în ultimele săptămâni, spunând că se așteaptă ca mama lui Kate să fi fost "foarte îngrijorată". Ea adaugă: "Dar, uneori, cei mai vechi prieteni, care au fost alături de tine la bine și la rău, sunt exact ceea ce trebuie. Kate Middleton a păstrat o prietenie specială cu mai mulți dintre colegii ei de școală, care, evident, au cunoscut-o înainte ca familia regală să-i iasă în cale.

Kate a legat, de asemenea, prietenii puternice cu mulți dintre apropiații lui William, iar aceștia sigur au sărit în ajutor, în special cu copiii, în timp ce William jonglează cu angajamentele sale profesionale și cu grija pentru familia lui".

După ce vacanța copiilor s-a încheiat, recuperarea lui Kate Middleton a continuat la Adelaide Cottage, casa cu patru dormitoare a familiei de pe domeniul Windsor. Deși proprietatea este perfect situată pentru școala copiilor, este bine cunoscut faptul că Anmer Hall este casa preferată a soților Wales și unde au locuit permanent între 2015 și 2017.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg