Kate Middleton renunță la rigiditatea vestimentară din ultima vreme, cu o ținută din perioada sa relaxată

7 februarie, 2023
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg

Kate Middleton continuă campania de bună gestionare emoțională, în plin vârtej mediatic generat de cumnatul său.

A pornit pe drumul său și nimeni pare că n-o dezechilibrează pe Prințesa de Wales, nici măcar sondajele britanice, care arată că popularitatea familiei regale e în scădere.

Oricum, dintre toți membrii regali, Prințesa Kate Middleton stă cel mai bine la capitolul imagine. Iar proiectele sale centrate pe educație nu fac decât s-o plaseze în topul preferințelor oamenilor.

În urma proiectului demarat de Prințesă și dedicat educației și dezvoltării timpurii, Kate Middleton și-a continuat periplul și luni, când a mers la Școala Primară St. John din Bethnal Green, pentru a sta de vorbă cu copiii și a le explica importanța conectării cu ceilalți atunci când trăiesc anumite emoții.

Kate Middleton este extrem de empatică atunci când se află în mijlocul oamenilor și mai ales, printre copii. O mamă echilibrată și foarte educată reușește să-și gestioneze foarte bine emoțiile. Atunci când ele devin acaparatoare, pot degenera, iar Prințesa a vorbit în repetate rânduri despre pericolul depresiei și a altor probleme mintale. Chiar l-a ”atins” gentil pe Prințul Harry, imediat după lansarea cărții sale, căci Kate Middleton a explicat într-o altă conferință că, uneori, atunci când ai probleme de sănătate mintală, doar dialogul cu un psihoterapeut s-ar putea să nu fie suficient. Aluzie la Prințul Harry, care a trecut prin multe episoade de tulburare psihică.

Prințesa de Wales în vârstă de 41 de ani a abordat la întâlnirea cu copiii un look foarte fresh, o bluză în dungi care i-a mai înveselit linia vestimentară uni din ultima vreme. Cumva, parcă ne era dor de hainele sale vesele, din perioada în care era Ducesa de Cambridge. Căci protocolul s-a schimbat drastic odată cu primirea titlului de Prințesă de Wales. Dată fiind întâlnirea de la școală, Kate Middleton și-a permis o vestimentație mai relaxată. A îmbrăcat o ținută cu care a mai fost văzută în 2019, la o ieșire alături de Prințul William, la Cutty Sark din Greenwich.

Kate și William în 2019, Profimedia jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (2) jpg

Prințesa a lăudat răspunsul unei fetițe la întrebarea ce faci când devii foarte nervos. Micuța i-a zis că e bine să respiri adânc și să bei apă, înainte de a da replica. Kate Middleton a fost încântată de reacție: ”Bravo! Cred că este o idee minunată!”, a asigurat-o prințesa.

După care, a explicat tuturor: ”Cred cu tărie că e important să-i ghidăm pe copii în fiecare pas al evoluției lor, să aibă deprinderile necesare și capacitatea de a evolua din punct de vedere social și emoțional.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg