Kate Middleton, revoltată de decizia luată de Prințul William pentru familia lor! Are dreptate sau nu?

28 august, 2024

Atât Kate Middleton, cât și Prințul William sunt foarte implicați în creșterea celor trei copii ai lor, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, nouă ani, și Prințul Louis, șase ani. Cu toate acestea, ei nu se înțeleg în privința unui aspect important!

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg

Se zvonește că Prințul William și Kate Middleton nu sunt întotdeauna de acord cu privire la ceea ce este mai potrivit pentru copiii lor. Ce înseamnă asta? La un moment dat, Prințul William a decis ce e mai bine pentru Prințul George, al doilea în linie la tron, însă Kate Middleton ar fi fost „mai puțin impresionată”.

După cum a relatat OK Magazine UK, ceea ce a devenit un subiect de dispută între Kate Middleton și Prințul William a fost alegerea celei mai potrivite școli pentru fiul lor cel mare, George, care este în prezent elev la Lambrook School.

Conform zvonurilor apărute, Kate Middleton a fost „mai puțin impresionată” de posibilitatea de a-și trimite fiul la internat, dar că Prințul William dorește ca fiul său să meargă la Colegiul Eton, unde și-a petrecut și el anii de școală secundară, la fel ca Prințul Harry. Potrivit unor surse, cuplul ar fi avut chiar unele dispute pe această temă, iar „Kate nu a fost de acord cu soțul ei în privința trimiterii lui departe, chiar dacă aceasta este tradiția” și că ea crede că „trimiterea lui George la o instituție atât de stufoasă, de înaltă-creștere, e împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia”.

Deocamdată, Prințul George va rămâne la Lambrook, unde sunt elevi și sora și fratele său mai mici, deoarece școala pregătitoare se adresează copiilor cu vârsta de până la 13 ani, astfel că el poate rămâne acolo unde este pentru încă doi ani.

Cu toate acestea, în ciuda ezitării lui Kate Middleton cu privire la Colegiul Eton, un expert regal crede că este este posibil ca Prințul George să urmeze cursurile acolo. Ingrid Seward, redactor-șef al Majesty Magazine, a declara: „Ceea ce face ca Eton să pară foarte probabil, pentru că este atât de aproape de locul în care locuiesc”. Ea a adăugat că, din cauza problemelor de securitate, Prințul George ar putea rămâne în continuare la Lambrook sau, eventual, să urmeze o altă școală care ar fi aproape de casă. „Toate acestea fac o diferență enormă, deoarece membrii familiei regale sunt acum supuși unei examinări atente cu privire la cât de mult îi costă pe contribuabili. Securitatea, care este foarte costisitoare și pentru care plătim noi, pentru acești membri ai familiei regale atunci când sunt la școală, este motivul pentru care Charlotte, Louis și George sunt toți la aceeași școală în acest moment”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg