Kate Middleton rupe tăcerea. Ce secret a ţinut ascuns timp de 22 de ani?

25 martie, 2017
FWRO jpeg

S-a îndrăgostit de un prinţ, s-a căsătorit cu el şi a devenit membru al familiei regale britanice, apoi a făcut doi copii frumoşi. Dar, în ciuda faptului că este una dintre cele mai invidiate femei de pe glob, Kate Middleton nu a avut întotdeauna o viaţă perfectă şi probabil nici acum nu are. După 22 de ani, Ducesa de Cambridge a decis să vorbească pentru prima dată despre un secret legat de trecutul său tumultos, pe care l-a păstrat timp de 22 de ani.

image

Chinuită de tot felul de agresori în timpul şcolii, soţia Prinţului William le-a dezvăluit prietenilor săi că părinţii ei, Michael şi Carole Middleton, nu au avut de ales şi au dus-o pe actuala prinţesă la şedinţe de terapie, pe când avea doar 13 ani. Asta a venit la puţin timp după ce familia ei s-a văzut obligată să o multe de la o şcoală de prestigiu din Berkshire, Anglia. După spusele unui prieten apropiat ducesei: "Kate era văzută ca o fiinţă slabă de celelalte fete, pentru că era genul de copil timid. Era foarte înaltă şi slăbuţă în comparaţie cu colegii ei şi foarte conştientă de sine. Se luau de ea de fiecare dată când aveau ocazia şi i-au transformat viaţa lui Kate într-un coşmar".

Bineînţeles că decizia familiei Middleton de a o duce pe Kate la consiliere nu a fost una foarte uşoară, deoarece se îngrijorau că ar putea să o facă să devină şi mai slabă: "Au fost foarte temători pentru că nu voiau ca ea să fie dispreţuită public." După ce a primit ajutor din partea specialiştilor, Kate şi-a recăpătate respectul şi încrederea în propria persoană, a găsit sensul fericirii şi s-a dezvoltat frumos la p nouă şcoală.

Prietenii Ducesei spun că experienţa sa din trecut cu hărţuirea au făcut-o să se implice în proiecte de genul acesta, alături de soţul său Prinţul William, 34 de ani, şi de fratele lui, Harry, 32 de ani. Regalităţile au făcut chiar şi un obicei din a-i încuraja pe alţii, în special pe tineri, să caute ajutor atunci când au nevoie. La un eveniment săptămâna trecută, o campanie a intitulată Heads Together, Kate şi-a exprimat temerile în legătură cu acest subiect: "Frica sau reticenţa, sau faptul că nu vrem să-i împovărăm pe ceilalţi cu problemele noastre îi face pe oameni să sufere în tăcere."

Kate, William şi Harry.

Aceste îngrijorări vin cu siguranţă din faptul că Middleyon nu vrea ca alţii să treacă prin clipele grele cu care a avut ea de-a face în adolescenţă: "Acesta este şi motivul pentru care se simte determinată şi vrea ca orice victimă să aibă parte de suportul de care are nevoie."

În ciuda statutului de regalitate, Kate şi William nu vor ezita să le ofere copiilor George şi Charlotte ajutorul necondiţionat: "Prin munca mea la organizaţiile de ajutorare a famiilor şi a copiilor, am realizat un singur lucru, că a-i oferi consiliere unui copil care are nevoie este cel mai bun lucru posibil pe care îl putem face ca micuţii noştri să crească frumos".

Foto: Arhiva Ok!Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg