Kate Middleton sau Regina Jetsun Pema? Cum a arătat întâlnirea tinerelor prinţese

14 aprilie, 2016
bhutan 2 jpeg

Regele Jigme ┼či so┼úia sa, Jetsun Pema, al─âturi de Will ┼či Kate

Cum v─â spuneam, Ducii de Cambridge au sosit, ast─âzi, cu un avion particular, ├«n micu┼úul regat al Bhutanului, aflat ├«ntre India ┼či China. ┼×i mult a┼čteptata ├«nt├ólnire a acestora cu un alt cuplu regal t├ón─âr ┼či frumos a avut loc deja.

Ei bine, Kate ┼či William au fost primi┼úi de cei care au primit supranumele de Will ┼či Kate ai Orientului, ┼či anume Regele Dragon Jigme, de 36 de ani, ┼či frumoasa lui so┼úie, Jetsun Pema, de doar 25 de ani.

Kate ┼či William au fost primi┼úi cu ova┼úii, dar ┼či cu zeci de dansatori ┼či muzicieni ├«mbr─âca┼úi ├«n ┼úinute tradi┼úionale extrem de colorate, la intrarea ├«n palatul Thimpu Dzong, o fort─ârea┼ú─â veche construit─â deasupra capitalei regatului, Thimphu.

Ducesa, al─âturi de Kate Middleton a Orientului

image

Interesant este c─â, pentru ├«nt├ólnirea cu Regii Bhutanului, Kate a ├«mbr─âcat ┼či ea o fust─â lung─â, cu model tradi┼úional, creat─â ├«n aceast─â ┼úar─â, completat─â de o cap─â de la brandul Paul and Joe, ├«n valoare de 340 de lire sterline, la r├óndul ei cu broderie etnic─â.

At├ót regele Jigme, c├ót ┼či so┼úia acestuia, Jetsun Pema, au purtat la ├«nt├ólnirea cu ducii straie populare, ├«n culorii vii ┼či cu broderii complicate, ├«n cazul tinerei regine.

Doar William pare din alt tablou ├«n aceast─â fotografie de grup al─âturi de Kate ┼či de Regii Bhutanului, ├«n costumul lui elegant ┼či at├ót de occidental.

Foto: Stephen Lock/i-ImagesRecente pe Ok! Magazine

diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg