Kate Middleton se confruntă cu o mare problemă legată de fotografia de ziua de naștere a Prințului Louis

19 martie, 2024

Luna viitoare, fiul cel mic al Prințului William și al lui Kate Middleton, Prințul Louis, va sărbători a șasea aniversare, și, de obicei, zilele de naștere ale copiilor lor sunt marcate cu publicarea unei noi fotografii cu ei.

printul louis (6) jpg

Se speculează că Prințul William și Kate Middleton sunt dornici să ducă mai departe o tradiție dulce atunci când fiul lor cel mic, Prințul Louis, își va sărbători ziua de naștere luna viitoare.

Prințul Louis împlinește șase ani pe 23 aprilie și, potrivit zvonurilor, se pare că Prințul William și Kate Middleton sunt hotărâți să nu lase ca scandalul recent să schimbe modul în care marchează această zi. O sursă regală susține că încă se așteaptă ca ei să facă publică o fotografie a micuțului pentru a sărbători ziua lui specială.

Aceasta ar veni după ce Kate Middleton și-a cerut scuze pentru fotografia de familie editată emisă de Palatul Kensington săptămâna trecută de Ziua Mamei. Aceasta a fost retrasă cu o notificare de către agențiile internaționale de fotografie și agenția de știri Press Association din Marea Britanie din cauza modificărilor. 

Dar un consilier a declarat pentru The Sunday Times: „Ei apreciază dragostea și afecțiunea publicului pentru copiii lor și știu că există un apetit public pentru a-i vedea la zilele lor de naștere." De asemenea, s-a vehiculat că "nu s-a luat nicio decizie fermă" cu privire la decizia dacă Kate Middleton va face fotografia sau dacă un fotograf profesionist va primi această sarcină.

Între timp, s-a mai zvonit că unii dintre prietenii lui Kate Middleton sunt de părere că aceasta ar putea vorbi despre sănătatea ei în cadrul unor angajamente publice. Ea a suferit o intervenție chirurgicală la Clinica din Londra pe 16 ianuarie, dar detaliile despre starea ei au fost ținute private și nu se așteaptă ca ea să revină la sarcinile oficiale decât după Paște.

Apropiații lui Kate și ai Prințului de Wales spun că cei doi vor dezvălui mai multe informații despre recuperarea Prințesei abia peste câteva săptămâni. „Ei sunt cei mai deschiși atunci când interacționează cu membrii publicului și pot vedea o lume în care prințesa ar putea discuta despre recuperarea ei în timpul unor angajamente. Dacă va avea de gând să o facă, așa va face-o."

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg