Kate Middleton "se ferește" de Meghan și Harry! Ce temeri are Prințesa de Wales

6 aprilie, 2023

Kate Middleton ar fi "foarte precaută" față de Meghan și Harry, deoarece se teme să nu apară și mai multe discuții înainte de încoronarea Regelui Charles.

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute de la Palatul Kensington, unde stau cu Prinţul William şi Kate Middleton jpeg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, are acum un program încărcat deoarece sărbătorește zilele de naștere, aniversări și încoronarea socrului ei.

Cu toate acestea, o sursă susține că Prințesa de Wales "chiar nu vrea" ca ducele și ducesa de Sussex să îi "strice" evenimentele viitoare. Kate urmează să sărbătorească luna aceasta ziua de naștere a fiului ei cel mic, Louis, precum și cea de-a opta aniversare a lui Charlotte, pe 2 mai. Ziua memorabilă a încoronării regelui Charles va avea loc pe 6 mai, iar ea va sărbători cea de-a 12-a aniversare a căsătoriei cu Prințul William pe 29 aprilie.

„De nenumărate ori, Kate a trebuit să se confrunte cu acest comportament de 'uită-te la mine' din partea lui Meghan și Harry și chiar nu vrea ca ei să strice următoarele săptămâni", a declarat sursa pentru Heat, notează mirror.com.

„Scenetele lor par să se întâmple întotdeauna în cele mai proaste momente posibile, în zilele sau în preajma zilelor importante sau a evenimentelor marcante. Toată lumea știe că Prințesa Kate Middleton este cea mai puțin cinică persoană pe care ai putea-o întâlni vreodată, dar sunt prea multe drame perfect sincronizate pentru ca aceasta să fie o coincidență”.

În decembrie anul trecut, apariția serialului Netflix Harry & Meghan a avut loc în timp ce KateMiddleton și Prințul William se aflau în Boston pentru premiile Earthshot Prize 2022, experții regali susținând că familia Sussex a "deturnat" vizita. Al doilea trailer al serialului a fost lansat la doar o săptămână mai târziu, când Kate Middleton a dezvăluit și evenimentul Together At Christmas. Cartea Prințului Harry, Spare, de asemenea, a făcut ravagii chiar de ziua de naștere a lui Kate Middleton.

În timp ce pregătirile pentru încoronare sunt în plină desfășurare, s-au vehiculat multe speculații cu privire la ceea ce va purta Prințesa de Wales în ziua cea mare, fanii fiind îngrijorați că ar putea încălca tradiția.

S-a spus de mult timp că încoronarea lui Charles va fi un eveniment mult mai retrâns decât încoronarea Reginei Elisabeta, în 1953. Au existat chiar sugestii că doamnele regale, precum Kate Middleton și Sophie, ducesa de Edinburgh, ar putea să nu poarte diademe la marele eveniment.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg