Kate Middleton se împacă cu Meghan Markle? Prințesa suferindă a fost contactată de cumnata ei

18 februarie, 2024

Meghan Markle a "contactat-o" pe Kate Middleton și "se fac demersuri" pentru împăcarea lor, după vizita neașteptată a Prințului Harry la tatăl său, Regele Charles, care a fost recent diagnosticat cu cancer.

Kate Middleton, Meghan Markle jpg

Meghan Markle ar fi făcut deja primul pas pentru a-și repara relația cu Kate Middleton, cumnata ei. Se știe deja că ducesa de Sussex și Prințesa de Wales au avut o relație tensionată în ultimii ani.

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o serie de declarații explozive la adresa mai multor membri ai familiei regale în documentarul lor exploziv de pe Netflix, iar ducele și-a atacat și mai mult familia în cartea sa de memorii de debut, „Spare”. De asemenea, se crede că Meghan Markle se pregătește să "pună lucrurile la punct" în legătură cu perioada petrecută în familia regală britanică, scriindu-și propriile memorii.

Unele speculații sugerează că Ducesa de Sussex a făcut-o pe Prințesa de Wales să plângă cu doar patru zile înainte de nunta cu Harry. Cu toate acestea, în timpul unui interviu dramatic cu Oprah Winfrey, Meghan a spus că de fapt a fost invers. Fosta actriță a recunoscut că a fost "rănită" de acțiunile lui Kate Middleton.

Prințul Harry a explicat situația în cartea sa de memorii, „Spare”. Ducele de Sussex a spus că a găsit-o pe Meghan Markle plângând "pe podea" după o ceartă cu Kate Middleton în legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare. Se spune că Prințesa Kate Middleton i-ar fi spus lui Meghan Markle că a existat o "problemă" cu rochia fiicei sale, Prințesa Charlotte. Ea ar fi spus apoi că toate rochiile domnișoarelor de onoare trebuiau "refăcute complet".

Dar se pare că Meghan Markle ar fi acum dispusă să lase trecutul în urmă, deoarece se pare că au existat unele mișcări în culisele familiei regale după recenta problemă de sănătate a lui Kate Middleton.

„Meghan i-a contactat pe Kate și Charles", a declarat o sursă pentru US Weekly. „Deci se fac mișcări pentru a se împăca". O a doua sursă a adăugat: „Meghan îl susține pe Harry în toate acestea și le dorește familiei regale - inclusiv lui Kate - tot ce este mai bun."

Sursa susține că prințesa Kate Middleton este "deschisă" la reconciliere și că este "dispusă să meargă mai departe", dar "nu se va amesteca" în relațiile soțului ei, prințul William, cu fratele său mai mic.

În prezent, Kate Middleton e în recuperare după ce în luna ianuarie a suferit o operație abdominală. Ea s-a retras de la viața publică, nu va mai participa la niciun eveniment regal până în jurul Paștelui. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la incoronarea lui Charles jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg
Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta  Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest  jpg
Regele Willem Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima și Prințesele Amalia, Alexia și Ariane  Profimedia (2) jpg
Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743671 jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg