Kate Middleton se împacă cu Meghan Markle? Prințesa suferindă a fost contactată de cumnata ei

18 februarie, 2024

Meghan Markle a "contactat-o" pe Kate Middleton și "se fac demersuri" pentru împăcarea lor, după vizita neașteptată a Prințului Harry la tatăl său, Regele Charles, care a fost recent diagnosticat cu cancer.

Kate Middleton, Meghan Markle jpg

Meghan Markle ar fi făcut deja primul pas pentru a-și repara relația cu Kate Middleton, cumnata ei. Se știe deja că ducesa de Sussex și Prințesa de Wales au avut o relație tensionată în ultimii ani.

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o serie de declarații explozive la adresa mai multor membri ai familiei regale în documentarul lor exploziv de pe Netflix, iar ducele și-a atacat și mai mult familia în cartea sa de memorii de debut, „Spare”. De asemenea, se crede că Meghan Markle se pregătește să "pună lucrurile la punct" în legătură cu perioada petrecută în familia regală britanică, scriindu-și propriile memorii.

Unele speculații sugerează că Ducesa de Sussex a făcut-o pe Prințesa de Wales să plângă cu doar patru zile înainte de nunta cu Harry. Cu toate acestea, în timpul unui interviu dramatic cu Oprah Winfrey, Meghan a spus că de fapt a fost invers. Fosta actriță a recunoscut că a fost "rănită" de acțiunile lui Kate Middleton.

Prințul Harry a explicat situația în cartea sa de memorii, „Spare”. Ducele de Sussex a spus că a găsit-o pe Meghan Markle plângând "pe podea" după o ceartă cu Kate Middleton în legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare. Se spune că Prințesa Kate Middleton i-ar fi spus lui Meghan Markle că a existat o "problemă" cu rochia fiicei sale, Prințesa Charlotte. Ea ar fi spus apoi că toate rochiile domnișoarelor de onoare trebuiau "refăcute complet".

Dar se pare că Meghan Markle ar fi acum dispusă să lase trecutul în urmă, deoarece se pare că au existat unele mișcări în culisele familiei regale după recenta problemă de sănătate a lui Kate Middleton.

„Meghan i-a contactat pe Kate și Charles", a declarat o sursă pentru US Weekly. „Deci se fac mișcări pentru a se împăca". O a doua sursă a adăugat: „Meghan îl susține pe Harry în toate acestea și le dorește familiei regale - inclusiv lui Kate - tot ce este mai bun."

Sursa susține că prințesa Kate Middleton este "deschisă" la reconciliere și că este "dispusă să meargă mai departe", dar "nu se va amesteca" în relațiile soțului ei, prințul William, cu fratele său mai mic.

În prezent, Kate Middleton e în recuperare după ce în luna ianuarie a suferit o operație abdominală. Ea s-a retras de la viața publică, nu va mai participa la niciun eveniment regal până în jurul Paștelui. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg