Kate Middleton se întoarce! Prințesa confirmă că prima ei apariție de anul acesta este la Ziua Regelui

14 iunie, 2024

După luni întregi de tăcere, Kate Middleton a publicat un mesaj înduioșător către lumea întreagă despre lupta ei cu cancerul și faptul că va fi prezentă la Trooping the Colour, pe 15 iunie.

Kate Middleton foto Instagram png

Prințesa de Wales a făcut o actualizare emoționantă despre „zilele ei bune și mai puțin bune” în lupta împotriva cancerului și a postat pe contul ei de Instagram o nouă fotografie cu ea - confirmând, în același timp, că va fi prezentă la Trooping the Colour, mâine, pentru a da un impuls de încredere națiunii.

Kate, în vârstă de 42 de ani, care a dezvăluit în martie că urmează un tratament de chimioterapie preventivă pentru o formă nedezvăluită de cancer, spune că tratamentul ei este în curs și că va mai dura câteva luni.

Deși prințesa a specificat nu se va întoarce la îndatoririle publice cu normă întreagă, aceasta a mai dezvăluit că acum se simte suficient de bine, totuși, pentru a întreprinde un număr mic de angajamente publice în lunile următoare.

Screenshot 2024 06 14 203359 png

Prima ei apariție de anul acesta va avea loc, mâine, la parada oficială de Ziua Regelui Charles, acolo unde ea va merge într-o trăsură cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, înainte de a apărea la balconul Palatului Buckingham, alături de restul familiei regale.

Pentru a marca această știre, Palatul Kensington a lansat și un nou portret al prințesei, realizat la Windsor săptămâna aceasta, în care Kate apare pozând în natură și arătând încurajator de bine.

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de la școală a copiilor, să petrec timp doar eu cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să muncesc puțin de acasă.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui în acest weekend, cu familia mea, și sper să mă alătur și la câteva angajamente publice pe parcursul verii", continuă Kate în mesajul ei care ne dă speranță și-n care soția lui William ține să mulțumească tuturor pentru simpatia și mesajele lor de bine.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Principele Radu 62 ani Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg