Kate Middleton se întoarce! Prințesa confirmă că prima ei apariție de anul acesta este la Ziua Regelui

14 iunie, 2024

După luni întregi de tăcere, Kate Middleton a publicat un mesaj înduioșător către lumea întreagă despre lupta ei cu cancerul și faptul că va fi prezentă la Trooping the Colour, pe 15 iunie.

Kate Middleton foto Instagram png

Prințesa de Wales a făcut o actualizare emoționantă despre „zilele ei bune și mai puțin bune” în lupta împotriva cancerului și a postat pe contul ei de Instagram o nouă fotografie cu ea - confirmând, în același timp, că va fi prezentă la Trooping the Colour, mâine, pentru a da un impuls de încredere națiunii.

Kate, în vârstă de 42 de ani, care a dezvăluit în martie că urmează un tratament de chimioterapie preventivă pentru o formă nedezvăluită de cancer, spune că tratamentul ei este în curs și că va mai dura câteva luni.

Deși prințesa a specificat nu se va întoarce la îndatoririle publice cu normă întreagă, aceasta a mai dezvăluit că acum se simte suficient de bine, totuși, pentru a întreprinde un număr mic de angajamente publice în lunile următoare.

Screenshot 2024 06 14 203359 png

Prima ei apariție de anul acesta va avea loc, mâine, la parada oficială de Ziua Regelui Charles, acolo unde ea va merge într-o trăsură cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, înainte de a apărea la balconul Palatului Buckingham, alături de restul familiei regale.

Pentru a marca această știre, Palatul Kensington a lansat și un nou portret al prințesei, realizat la Windsor săptămâna aceasta, în care Kate apare pozând în natură și arătând încurajator de bine.

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de la școală a copiilor, să petrec timp doar eu cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să muncesc puțin de acasă.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui în acest weekend, cu familia mea, și sper să mă alătur și la câteva angajamente publice pe parcursul verii", continuă Kate în mesajul ei care ne dă speranță și-n care soția lui William ține să mulțumească tuturor pentru simpatia și mesajele lor de bine.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg