Kate Middleton se întoarce! Prințesa confirmă că prima ei apariție de anul acesta este la Ziua Regelui

14 iunie, 2024

După luni întregi de tăcere, Kate Middleton a publicat un mesaj înduioșător către lumea întreagă despre lupta ei cu cancerul și faptul că va fi prezentă la Trooping the Colour, pe 15 iunie.

Kate Middleton foto Instagram png

Prințesa de Wales a făcut o actualizare emoționantă despre „zilele ei bune și mai puțin bune” în lupta împotriva cancerului și a postat pe contul ei de Instagram o nouă fotografie cu ea - confirmând, în același timp, că va fi prezentă la Trooping the Colour, mâine, pentru a da un impuls de încredere națiunii.

Kate, în vârstă de 42 de ani, care a dezvăluit în martie că urmează un tratament de chimioterapie preventivă pentru o formă nedezvăluită de cancer, spune că tratamentul ei este în curs și că va mai dura câteva luni.

Deși prințesa a specificat nu se va întoarce la îndatoririle publice cu normă întreagă, aceasta a mai dezvăluit că acum se simte suficient de bine, totuși, pentru a întreprinde un număr mic de angajamente publice în lunile următoare.

Screenshot 2024 06 14 203359 png

Prima ei apariție de anul acesta va avea loc, mâine, la parada oficială de Ziua Regelui Charles, acolo unde ea va merge într-o trăsură cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, înainte de a apărea la balconul Palatului Buckingham, alături de restul familiei regale.

Pentru a marca această știre, Palatul Kensington a lansat și un nou portret al prințesei, realizat la Windsor săptămâna aceasta, în care Kate apare pozând în natură și arătând încurajator de bine.

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de la școală a copiilor, să petrec timp doar eu cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să muncesc puțin de acasă.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui în acest weekend, cu familia mea, și sper să mă alătur și la câteva angajamente publice pe parcursul verii", continuă Kate în mesajul ei care ne dă speranță și-n care soția lui William ține să mulțumească tuturor pentru simpatia și mesajele lor de bine.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg