Kate Middleton "se simte bine", însă Prințul William a lipsit de la un eveniment din "motive personale"

28 februarie, 2024

Kate Middleton se recuperează acasă de la operația abdominală pe care a suferit-o pe 16 ianuarie. Cele mai noi vești spun că prințesa "se simte bine", chiar dacă Prințul William a lipsit de la un eveniment regal din motive personale.

Kate și William în negru 1, Getty jpg

Marți, Prințul William a fost nevoit să lipsească de la slujba de de comemorare în onoarea nașului său, regele Constantin al Greciei, din cauza unei probleme personale. Deși Palatul Kensington nu a precizat dacă absența lui William se datorează recuperării lui Kate, o sursă din palat a declarat pentru People că aceasta "continuă să se simtă bine".

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, trebuia să ajungă marți la Capela St. George de la Castelul Windsor pentru omagiile aduse regretatului său naș. Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, i-a informat pe membrii familiei regale grecești că nu va putea participa. El era așteptat la eveniment, unde trebuia să țină și un discurs. S-a speculat însă că problema personală care l-a determinat pe Prințul William să lipsească de la slujbă nu are legătură cu starea de sănătate a tatălui său, Regele Charles. Monarhul britanic, care are 75 de ani, este tratat pentru cancer și a anulat majoritatea îndatoririlor publice.

Kate Middleton, motivul pentru care Prințul William a lipsit de la eveniment?

Kate Middleton a fost operată, anunțul despre starea ei fiind făcut într-o declarație a Palatului Kensington pe 17 ianuarie. „Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea", se arată în declarație.

"Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște". "Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private", a continuat declarația.

"Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit". În prezent, Kate Middleton e în recuperare, departe de ochii publicului. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg