Kate Middleton şi-a încheiat concediul de maternitate. Uite cât de bine arată în prima ei vizită oficială!

3 octombrie, 2018
10 gettyimages 1044513168 jpg jpeg

După ce i-a dat naştere celui de-al treilea copil al său, Prinţul Louis, în aprilie, Ducesa de Cambridge a intrat în concediu de maternitate timp de cinci luni, iar acum a revenit, în mod oficial, la îndatoririle ei regale şi putem spune că arată la fel de bine şi de plină de energie ca întotdeauna.

Pe 2 octombrie, soţia Prinţului William a vizitat Şcoala Sayers Croft Forest şi Wildlife Garden, din Londra, unde a fost înconjurată de profesori şi, bineânţeles, o mulţime de copii gălăgioşi. Îmbrăcată în skinny jeans maron, un pulover de culoarea măslinii şi o geacă de aceeaşi nuanţă, Kate arată cât se poate de relaxată în prima sa vizită oficială de după încheierea concediului de maternitate.  

În cele cinci luni de după naştere, Ducesa de Cambridge s-a concentrat, în mod special, pe familie şi, mai ales, cel mai mic membru al familiei ei, Prinţul Louis, preferând, cum era de aşteptat, să stea departe de lumina reflectoarelor. Însă, chiar şi în plin concediu de maternitate, Kate şi-a făcut simţită prezenţa atunci când a decis să participe la câteva evenimente speciale din cadrul familiei regale.

Astfel, Middleton a fost prezentă la nunta cumnatului ei, Prinţul Harry, cu aleasa lui, Meghan Markle, de pe 19 mai. Apoi a putut fi văzută şi admirată la Trooping the Colour şi, bineînţeles, la botezul celui mai mic copil al ei.

Mai mult de-atât, cel mai probabil mămica a trei copii va capta privirile tuturor la nunta Prinţesei Eugenie, având în vedere că şi-a încheiat acum, în mod oficial, concediul de maternitate, iar cei doi copii mai mari ai ei, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, vor participa activ la ceremonia regală nupţială din această toamnă.Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}