Kate Middleton și-a reluat complet îndatoririle regale? Următoarea ei apariție publică, cât de curând!

18 iulie, 2024

Prințesa de Wales a făcut senzație la Wimbledon, în a doua ei apariție publică de acest an, și un expert regal ne asigură că participarea ei la finala masculină de tenis nu e decât una dintre multele apariții publice ale ei care vor urma. Cât mai curând!

image

Publicul s-a ridicat în picioare și-a primit-o pe Kate Middleton cu aplauze sincere, lucru care a încântat-o pe viitoare regină britanică. Iar, după succesul obținut la Wimbledon, se pare că prințesa se pregătește de noi apariții publice, care nu se lasă prea mult așteptate. Comentatorul regal Richard Fitzwilliams susține că Prințesa de Wales le-a oferit fanilor ei un „indiciu” privind următoarele ei vizite oficiale.

Prințesa de 42 de ani a declarat că s-a bucurat să se întoarcă la Wimbledon, lucru evident pe chipul acesteia. Kate a zâmbit larg atunci când a fost primită călduros de public și când i-a înmânat premiul câștigătorului, spaniolului Carlos Alacaraz.

Richard Fitzwilliams e convins că o vom admira pe prințesă, în spațiul public, cât mai curând. „Cred că a însemnat enorm de mult pentru Prințesa de Wales să fie acolo, să-și îndeplinească datoria de patron a clubului de tenis England. Nu există dubii că Wimbledon înseamnă mult pentru ea, cum și tenisul în sine înseamnă”, a dezvăluit comentatorul regal.

„E fost un moment de o însemnătate mare pentru ea când a primit aplauze în picioare, pentru că asta arată că oamenii țin mult la ea în aceste momente dificile pentru prințesă, care a trecut printr-o operație abdominală majoră și face chimioterapie preventivă, lucruri greu de îndurat”, a ținut să adauge expertul regal.  

Fitzwilliams e convins că prințesa ne-a transmis tuturor un mesaj – că ea speră să participe și la alte evenimentul din timpul verii. „Ea a fost întotdeauna într-o formă fizică foarte bună și adoră tenisul. Așa că acesta a fost rolul perfect pentru ea”, a continuat acesta. „Dar comunicatul pe care l-a emis subliniază și cât de dificil i-a fost prințesei în tot acest timp, cu zile bune și zile mai puțin bune, în toată această perioadă în care face chimioterapie preventivă”, declară Fitzwilliams.

„Simplul fapt că n-a participat și la finala feminină de la Wimlbledon denotă că prințesa ține cont de recomandările medicilor”, a spus cel care a menționat că prințesa a fost foarte „relaxată și degajată” în timpul evenimentului sportiv.  

image
Mai multe pentru tine...

„Când porți o rochie violet de un asemenea impact, cu postura și frumusețea pe care numai ea le are, știi că atracția principală, pe lângă tenis, vei fi tu”, a adăugat cel care prevede multe alte apariții publice de-ale prințesei cât de curând, având în vedere felul cum s-a prezentat la acest eveniment.

„Familia regală traversează o perioadă extrem de dificilă, cu doi membri seniori care luptă cu cancerul, și revenirea ei în prim plan este un pas înainte pentru monarhia britanică”, a conchis expertul regal.

Cu alte cuvinte, suntem optimiști în privința lui Kate Wimbledon, care cel mai probabil își pregătește și alte apariții publice fabuloase. De-abia așteptăm s-o vedem iar pe Prințesa de Wales în rândul publicului care o adoră!

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg