Kate Middleton şi Camilla, "atacate" de Prinţul Harry în cartea pe care urmează să o lanseze? De ce se teme familia regală

17 martie, 2022
18 k23 jpg jpeg

Harry lansează o carte despre care se spune că va zgudui din temelii familia regală.

Se crede că neobosita Kate Middleton şi Camilla ar putea fi atacate în memoriile prinţului Harry, care urmează să fie publicate la sfârşitul acestui an, iar familia regală pare tot mai preocupată de acest episod.

Prinţul Harry , 37 de ani, urmează să scoată la suprafaţă detalii din viaţa lui care au fost ascunse până acum publicului, inclusiv timpul petrecut în armată, căsătoria cu Meghan şi momentele în care a devenit părinte. Ducele de Sussex a spus că memoriile, care urmează să fie publicate de Penguin Random House, sunt scrise „nu de prinţul care a fost, ci de bărbatul care „a devenit”. Cu toate astea,  expertul regal Kinsey Schofield susţine că există îngrijorări că Harry ar putea să nu fie respectos cu Kate şi cu Camilla, ducesa de Cornwall.

Există speculaţii că vor fi abordate, de asemenea, probleme şi argument de familie necunoscute publicului. „Cred că aceasta este o greşeală pentru Prinţul Harry.

„Este greu să ştim ce încearcă Meghan şi Harry să obţină de la oameni când acţiunile lor nu se potrivesc cu cuvintele. Familia regală a fost avertizată că ducele are „multe de spus”, deoarece cartea va fi una „controversată”.

 „Ştim că au contracte comerciale în vigoare cu Spotify şi Netflix şi că în turneul de la New York filmau pentru un proiect, deoarece a fost depistat un cameraman care nu făcea parte din presă şi prinţul Harry a fost văzut purtând un microfon ascuns. S-a presupus că filmau pentru ceva în timpul acelei călătorii.

„Cred că ne putem aştepta să vedem unele controverse în acea carte. Nu cred că editorii plătesc asemenea bani decât dacă se aşteaptă să primească ceva destul de substanţial în schimb.

În februarie, un prieten al prinţului a spus pentru Daily Mirror că în cartea-bombă Harry îşi va dezvălui sentimentele pe care le are pentru Camilla.  „Deşi tensiunile s-au atenuat între ei doi de-a lungul anilor, a fost vorba mai mult de o chestie de faţă, decât de o relaţie strânsă. „Au fost probleme mari la început, dar pe măsură ce Harry şi fratele său William au îmbătrânit şi s-au maturizat, lucrurile s-au îmbunătăţit şi acum pot coexista ca adulţi.

Nu au fost niciodată apropiaţi de ea şi încă nu sunt”.

„Va fi o abordare cu adevărat intimă a sentimentelor lui despre familie şi despre ceea ce a dus la ruperea relaţiei. Dacă ei cred că s-a înmuiat, atunci se înşală. Aşteptaţi doar să apară cartea pentru că va zgudui monarhia până la capăt”

Harry nu se va alătura familiei regale la Westminster Abbey pe 29 martie, la comemorarea Prinţului Philip, dar plănuieşte să o viziteze pe regină cât mai curând posibil.

Se spune că relaţia ducelui cu bunica sa a rămas strânsă, în ciuda plecării sale din familia în 2020. La acea vreme, s-a spus că Harry a „orbit-o” pe regină cu decizia sa de a renunţa la funcţia sa de senior regal. Cu toate acestea, în timpul interviului cu Oprah din 2021, prinţul a spus că el şi regina au discutat despre ieşire de trei ori înainte ca aceasta să devină realitate.

“Eu şi bunica mea avem o relaţie foarte bună. Şi o înţelegere. Am un respect profund pentru ea. Ea este colonelul meu şef, nu? Şi va fi mereu".

Comentatorul regal Omid Scobie susţine că Harry vrea ca prin această carte să sărbătorească viaţa şi domnia bunicii sale.

„Harry face toate eforturile pentru a se asigura că nu există materiale în carte care să poată fi văzute ca fiind negative în vreun fel faţă de Regină sau domnia ei. Chiar vrea să sărbătorească viaţa ei şi relaţia lui cu ea prin acel volum.Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}