Kate Middleton și cei doi copii, vacanță în Franța

Ducesa de Cambridge și cei doi copii ai săi, Prințul George și Prințesa Charlotte, au aterizat, marți dimineață, pe aeroportul Pau-Pyrenees, din Franța. Cele trei capete regale vor sta aici o perioadă, în vacanță, dar își vor vizita și rudele.

PORTSMOUTH, ENGLAND - JULY 24:  Catherine, Duchess of Cambridge visits the Land Rover BAR at the America's Cup World Series on July 24, 2016 in Portsmouth, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Kate și cei doi copii au zburat în Franța

Kate, George și Charlotte au zburat, marți, la bordul unui avion privat, deținut de Ducele de Westminster, prieten de familie și totodată tatăl lui Hugh Grosvenor, unul dintre nașii de botez ai Prințului George.

Potrivit publicației locale ”La Republique des Pyrénées”, cei trei au fost așteptați cu mașini blindate, care i-au condus ulterior spre regiunea ”Bearn and Gers”. Micuții au fost însoțiți și de dădaca spaniolă Maria Teresa Turrion Borrallo, de care sunt foarte atașați. Marele absent a fost Prințul William, despre care bănuim că li se va alătura mai târziu.

Amintim că nu este prima dată când familia princiară britanică alege Franța drept destinație de vacanță. Și-n martie, cei patru și-au făcut apariția în Alpii francezi, pentru a se bucura de zăpadă.

foto: getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA