Kate Middleton și lungul drum al vindecării de cancer. Cum a schimbat-o această cumpănă pe prințesă

20 septembrie, 2024

După aproape un an de incertitudini, toamna a venit cu vești excelente pentru noua Prințesă a Inimilor: cea mai grea luptă a ei a luat sfârșit, iar viitoarea regină învață acum să trăiască din nou.

Kate Middleton foto Instagram png

Kate Middleton este, fără doar și poate, o prezență de o sensibilitate rară. Prințesa în vârstă de 42 de ani ne demonstrează asta cu fiecare mișcare grațioasă de trup, cu fiecare cuvânt bine ales și cu tonalitatea caldă a vocii sale, iar aceste aspecte au fost împachetate delicat într-unul dintre cele mai puternice mesaje video făcute publice până acum de către viitoarea Regină a Angliei. Într-adevăr, pe 9.09, o dată cu potențial karmic (în numerologie, cifra 9 este simbolul încheierii și al regenerării), Prințesa de Wales a dezvăluit că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie preventivă împotriva cancerului.

Drumul lung spre vindecare al lui Kate, unul despre care am aflat cu stupoare în luna martie a acestui an, a fost urmărit cu sufletul la gură de o lume întreagă, iar în ceea ce o privește pe prințesă, această experiență i-a reamintit ei și Prințul William că trebuie să fie „recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante, pe care mulți dintre noi le luăm de-a gata. Sau pentru faptul că iubești și ești iubit”.

Iar experta regală Ingrid Seward crede prințesa se va întoarce mai puternică ca niciodată și cu un capital suplimentar de simpatie: „Din punct de vedere mental, va deveni mai puternică, pentru că a depășit o boală teribilă. Chiar dacă nu poți spune niciodată că te-ai vindecat cu adevărat de cancer, e cert că ea a trecut de primul obstacol. Este cel mai popular membru al familiei regale și cred că acest lucru o va face și mai populară, deoarece oamenii pot relaționa cu ea, în special cei care suferă de aceeași boală”.

Citește mai multe în noul număr al revistei OK! despre lupta incredibilă a prințesei, timp de nouă luni, cu un diagnostic implacabil și de felul în care vede viața acum, după ce-a trecut acest hop important.

OK376 Coperta png

Foto: Profimedia, Getty images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg