Kate Middleton şi Meghan Markle, în prima lor ieşire oficială fără soţii lor – ce au purtat, ce spune limbajul trupului despre relaţia lor

15 iulie, 2018
GettyImages 998532416 jpeg

Soţiile Prinţilor William şi Harry au ieşit prima dată singure, fără partenerii lor, la un eveniment public, unde toate privirile celor din jurul lor au fost aţintite asupra lor!

image

Cele două cumnate regale au participat la Finala feminină de tenis de la Wimbledon, pe 14 iulie, iar întreaga presă internaţională n-a ratat ocazia de-a relata prima lor ieşire în public singure, fără soţii lor, Prinţul William şi Prinţul Harry.

Meghan Markle şi Kate Middleton au ţinut amândouă să-şi evidenţieze, cu această ocazie, stilul personal, însă, în acelaşi timp, au reuşit să-şi coordoneze outfit-urile cât mai fericit cu putinţă.

image

Ducesa de Sussex a arătat chic, fără să depună prea mare efort, în outfitul modern ales - cămaşa cu dungi albastre marca Ralph Lauren şi perechea de pantaloni crem, din mătase, care poartă aceeaşi semnătură celebră. Ca accesorii, fosta actriţă a preferat o poşetă neagră, de mici dimensiuni, şi o pălărie alb cu negru, care i-au completat perfect ţinuta.

Meghan a susţinut-o pe prietena ei, Serena Williams

Meghan a luat parte la primul ei meci Wimbledon în calitate de Ducesă de Sussex sâmbătă, 14 iulie, ocazie cu care şi-a etalat cocul ei dezordonat pe care îl preferă de cele mai multe ori. Ce-i drept, fosta actriţă şi-a schimbat puţin hairstyle-ul din moment ce a devenit soţia Prinţului Harry, afişând coafuri mai stilizate decât cocul californian, lejer, pe care îl prefera înainte de nuntă. Cu toate astea, la Wimbledon, a revenit la coafura care a consacrat-o.

Cocul dezordonat atât de caracteristic lui Meghan

Ducesa, care s-a bucurat nespus să o urmărească pe buna ei prietenă Serena Williams în finala Wimbledon, are un nou hairstilist, George Northwood, care a coafat-o pe membra familiei regale britanice în turneul recent din Irlanda şi care adoră stilul dezordonat pe care îl preferă, de obicei, Meghan.

Kate, o prezenţă obişnuită la Wimbledon

Prinţesa Kate – care merge adesea, cu soţul ei, la meciurile de tenis – a optat, însă, pentru o ţinută mai elegantă, ruptă parcă din anii '40, dar, în acelaşi timp, în stilul ei atât de caracteristic. Rochia albă cu print negru i-a complimentat minunat silueta faimoasei mămici a trei copii, iar geanta crem şi pantofii nude au fost alegerea previzibilă, dar şi corectă a lui Middleton pentru a întregi cât mai frumos întregul său outfit marca Jenny Packham.

image

Se simte cumva o mică tensiune între cele două cumnate?

În ceea ce priveşte relaţia dintre cele două cumnate regale, experţii în limbajul trupului au observat că există o anumită distanţare între Meghan şi Kate. Nu spune nimeni că ar fi certate, însă nici cele mai bune prietene nu par că sunt. Sau, dacă sunt, nu afişează acest lucru în cel mai evident mod cu putinţă.

E posibil ca Meghan să nu se simtă încă în elementul ei în calitate de Ducesă – cu toate că pregătirea ei actoricească ar trebui să-i confere siguranţa de sine şi lejeritatea de-a se comporta natural în orice situaţie – la fel de bine cum e posibil ca micile stângăcii sesizate la soţia Prinţului Harry să se datoreze adaptării ei la noul său statul şi dorinţei acesteia de a nu ieşi din tiparele şi protocolul regal britanic.

Atmosfera s-a mai destins, cu toate că prietena lui Meghan, Serena Williams, a pierdut meciul

Oricum, cele două cumnate au făcut o impresie minunată în prima lor ieşire publică împreună, atât din punct de vedere vestimentar, cât şi ca prezenţă demnă de o Casă Regală. Cel mai probabil, relaţia lor va evolua şi Meghan şi Kate vor deveni vizibil mai apropiate una de alta. Deocamdată primesc punctaj maxim la stilul etalat cu această ocazie şi ne dau speranţe pentru un viitor cât se poate de fericit în cadrul familiei regale din care fac parte amândouă!

Pentru a vedea mai multe imagini cu Meghan Markle şi Kate Middleton, dă click pe imaginile de mai jos!Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg