Kate Middleton și Meghan Markle nu-și mai vorbesc de patru ani: „Prințesa o privește ca pe-o rivală”

27 noiembrie, 2023

Știam că nu au cea mai bună relație, însă nimeni nu se aștepta ca prăpastia dintre aceste două cumnate să fie una atât de adâncă.

Kate Middleton, Meghan Markle jpg

Kate Middleton și Meghan Markle „nu și-au mai vorbit de patru ani”, susține Omid Scobie, purtătorul de cuvânt neoficial al Ducilor de Sussex, într-o nouă carte explozivă despre familia regală britanică, lansată de curând. Evident că cele două au schimbat ceva cuvinte la înmormântarea de stat a Reginei Elisabeta, în toamna anului trecut, când s-au reunit în Anglia.

Într-un articol dintr-o revistă franceză pentru a-și promova noua carte, Omid Scobie susține că Harry și Meghan au trimis cadouri celor trei copii ai Prinților de Wales Crăciunul trecut, dar că William și Kate nu au răspuns nici măcar cu un mesaj de mulțumire.

Autorul repetă afirmațiile anterioare conform cărora Meghan Markle nu vrea să mai pună piciorul în Anglia, nu s-a simțit niciodată ca acasă în Marea Britanie și nu vrea să mai fie implicată niciodată în monarhia britanică.

Cât despre Harry, acesta ar fi gata să uite necazurile recente cu familia sa, renunțând să mai aștepte să primească „scuzele sau explicațiile” cerute anterior.

Afirmațiile au apărut weekendul trecut în revista Paris Match, într-un articol de promovare a celui de-al doilea volum regal al lui Scobie, Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival.

Articolul din Paris Match combină citatele din această carte cu propriile opinii ale lui Scobie despre starea familiei regale. Sunt multe afirmații noi, dar niciuna nu este destul de explozivă – până acum.

Revenind la cele două cumnate regale, nu este o surpriză că acestea nu au mai fost în „contact direct” de patru ani, așa cum scrie Scobie, deoarece Meghan și Harry au plecat în Canada cu fiul lor, Archie, în toamna lui 2019, iar ducesa s-a mai întors în Marea Britanie doar de patru ori, de-atunci.

În articol se mai scrie că prințesa „a detectat imediat o rivală a ei” în Meghan. „Ea a petrecut mai mult timp vorbind despre Meghan decât cu... Meghan”, susține un prieten apropiat al Ducilor de Sussex, citat în cartea lui Scobie.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg