Kate Middleton și planul ei „inteligent” privind absența Prințului Louis de la evenimentele recente

21 iulie, 2024

Prințul George și Prințesa Charlotte au participat recent la evenimente sportive alături de părinții lor, în timp ce Prințul Louis, fratele mai mic, a rămas acasă. Un un expert crede că acest lucru se datorează unui plan inteligent al lui Kate Middleton.

Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg

Prințul și Prințesa de Wales au bifat recent apariții alături de copiii lor. Cei mai mari dintre ei, Prințul George și Prințesa Charlotte, și-au însoțit părinții recent la două evenimente sportive speciale, George, în vârstă de 10 ani, a fost prezent la finala Euro 2024, iar Kate Middleton a dus-o pe Charlotte la Wimbledon.

Cu toate acestea, cel mai mic copil al lor, Prințul Louis, care are doar șase ani, a rămas acasă în timpul acestor două ieșiri. Prințul Louis a avut rare apariții publice la evenimente regale, a luat însă parte la Trooping the Colour și la încoronarea Regelui Charles anul trecut. 

Potrivit unui expert, absența sa din ultima vreme se explică prin planul „prudent” al părinților săi în ceea ce privește introducerea copiilor în viața publică. Lizzie Robinson e de părere că Prințul William și Kate Middleton le oferă celor trei copii ai lor o „introducere ușoară” în viața publică.

Ea a explicat: „Ei au fost foarte atenți să gestioneze modul în care au făcut-o și la ce i-au dus. Au analizat fiecare eveniment de la caz la caz. Iar faptul că Louis nu a fost luat sugerează că ei iau în considerare ceea ce cred că este potrivit pentru fiecare copil și la momentul respectiv. Așa că, știi, va veni și vremea lui”.

Apariția Prințesei Charlotte, în vârstă de nouă ani, la finala masculină de la Wimbledon a surprins, Kate Middleton a bifat și ea a doua apariție publică de când a dezvăluit diagnosticul ei de cancer în martie. De atunci face chimioterapie preventivă și a recunoscut că are și zile bune și zile proaste.

Lui Kate Middleton și Prințesei Charlotte li s-a alăturat sora lui Prințesei, Pippa. În timp ce Kate Middleton mergea spre loja regală, cei din tribune au ovaționat-o, iar Prințesa Charlotte s-a uitat cu mândrie la mama ei. 

Matt Wilkinson, editor regal al publicației britanice The Sun, a adăugat: „Uitați-vă la Charlotte cum își privește mama, ea știe prin ce a trecut Catherine în ultimele șase, șapte luni. A văzut-o în zilele bune și în cele rele. Este, de asemenea, o recompensă, un tratament pentru ea să stea cu mama ei și să vadă adulația pe care a primit-o și să aibă o zi distractivă”.

Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg