Kate Middleton și Prințul William, apariție surpriză în podcastul lui Mike Tindall! Au făcut declarații

10 septembrie, 2023

Kate Middleton și Prințul William au apărut în podcastul "The Good, The Bad & The Rugby", găzduit de Mike Tindall. În aceeași emisiune și-a făcut apariția și Prințesa Anne, soacra lui Mike Tindall.

Kate Middleton și Prințul William profimedia 0804297257 jpg

Kate Middleton și Prințul William s-au destăinuit în podcast despre legătura lor cu sportul. Înainte de călătoria lor în Franța pentru Cupa Mondială de Rugby care a avut loc în acest weekend, Prințul și Prințesa de Wales, ambii în vârstă de 41 de ani, au avut o apariție surpriză la podcastul „The Good, The Bad & The Rugby”.

Găzduit de Mike Tindall, fost jucător de rugby și soțul Zarei Tindall, împreună cu James Haskell și Alex Payne, podcastul a invitat trei invitați foarte speciali în episodul de sâmbătă. Alături de Kate Middleton și Prințul William, în noul episod, care a fost filmat la Castelul Windsor din Windsor, a apărut și Prințesa Anne (soacra lui Mike Tindall). 

În timpul conversației de 50 de minute, Prințul William, Kate Middleton și Prințesa Anne, patroni ai Federației galeze de rugby, ai Federației de rugby și, respectiv, ai Federației scoțiene de rugby, au discutat despre situația actuală a sportului.

În episod, Prințul și Prințesa au vorbit despre zvonurile legate de competitivitatea lor, un subiect la care amândoi au râs. „Chiar nu sunt atât de competitivă. Nu știu de unde a venit asta", le-a spus Kate Middleton gazdelor, inclusiv lui Haskell, care a glumit că dacă cuplul ar juca tenis de masă, meciul ar "dura ore în șir". „Nu cred că am reușit, de fapt, să terminăm un joc de tenis, noi doi", a continuat prințesa. „Devine o provocare mentală între noi doi". 

Când Mike Tindall a întrebat dacă copiii, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani, au moștenit ceva din competitivitatea lor, Prințesa Kate a spus: „Ceea ce cred că este cu adevărat interesant este că toți au, în mod evident, temperamente foarte diferite", a răspuns Kate, adăugând că "ei cresc și încearcă diferite sporturi". „Este evident că sunt încă foarte tineri", a continuat ea. „Va fi interesant să vedem cum cresc și se dezvoltă."

Kate Middleton a mai mărturisit că fiica ei joacă atât rugby, cât și fotbal, iar ambele "nu erau sporturi școlare când eram eu mică". „Charlotte joacă ambele sporturi acum și este foarte bine să vezi că tinerii, în special fetele, practică aceste tipuri de sporturi acum", a împărtășit ea, conform People

Când Prințul William a fost întrebat despre rolul pe care sportul l-a jucat în viața sa, el a împărtășit că "mediul de echipă" a jucat un "rol important" în educația sa. „M-am simțit foarte bine și mi-a plăcut să am competitivitate cu colegii și să am echipa în jurul meu", a spus el, adăugând că a iubit "suișurile și coborâșurile", precum și unitatea - "având grijă unul de celălalt" - a sporturilor de echipă.

Prințul William a continuat spunând că, în prezent, jucătorii trebuie să se "concentreze mai mult" pe "a învăța să piardă". „Cred că oamenii nu știu cum să piardă", a împărtășit el. „Vorbind despre copiii noștri, în special. Vreau să mă asigur că ei înțeleg asta"

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg