Kate Middleton și Prințul William, criticați! Răutăcioșii zic că sunt leneși, că au muncit puțin în 2023

3 ianuarie, 2024

Un comentator regal i-a catalogat pe Prințesa Kate Middleton și pe Prințul William drept "leneși" după ce s-a aflat că au avut cu 300 de angajamente mai puțin decât Prințesa Anne în 2023.

Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg

Prințesa Kate Middleton și Prințul William au fost criticați de un comentator regal pentru atitudinea lor "leneșă" față de angajamentele familiei regale. În ciuda faptului că au întreprins 172 și, respectiv, 123 de angajamente în 2023, cifrele cuplului regal pălesc în comparație cu impresionantele 457 de ieșiri ale Prințesei Anne, sora Regelui Charles, în acest an.

Vorbind în exclusivitate pentru GB News, comentatorul regal Gareth Russell a făcut lumină în această situație, subliniind că Prințul William arată influența mamei sale prin faptul că acordă prioritate vieții de familie. Russell a spus: "Nu, nu, nu: "Aici se vede foarte bine că William este fiul Dianei. În ultima vreme, aproape că a existat o percepție că el este fiul lui Charles și Harry este fiul Dianei. Dar știți că Diana a fost extrem de apropiată de William".

Gareth Russell a recunoscut impactul Prințesei Diana asupra monarhiei și a sugerat că Prințul William și Kate Middleton ar putea să nu fie la fel de afectați de critici cum ar putea fi alți membri ai familiei regale.

El a explicat: "Acesta este impactul Dianei asupra monarhiei, așa că nu-mi imaginez că William și Catherine sunt la fel de răniți, așa cum ar fi fost poate alți membri ai familiei regale, de aceste critici din partea presei."

Cu toate acestea, Gareth Russell a evidențiat, de asemenea, un potențial pericol pentru reputația cuplului din cauza echilibrului actual dintre viața profesională și cea personală. El a avertizat: "Pericolul pentru ei este că, deși acest lucru este aproape sigur motivat de prioritizarea vieții lor de familie, le-a permis răutăcioșilor lor să îi prezinte ca fiind leneși".

Pe fondul provocărilor cu care s-a confruntat monarhia în ultimii ani, se aștepta ca Prințul William și Prințesa Kate Middleton să fie "vedetele" familiei regale, ei să atragă multă publicitate pozitivă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg