Kate Middleton și Prințul William, criticați că și-au luat o a treia casă: „De câte locuințe are nevoie o familie?"

23 august, 2022

În aceste vremuri instabile din punct de vedere economic, să te muți din casă-n casă este o extravaganță inutilă. Nu și pentru regali.

william kate middleton GettyImages 1241054777 jpg

Prințul William și Kate Middleton s-au confruntat cu o reacție neprietenoasă din partea publicului după ce au achiziționat o a treia proprietate de lux, în timp ce mulți oameni din Marea Britanie se luptă cu criza economică.

Ducele și Ducesa de Cambridge, împreună cu cei trei copii ai lor mici, se mută de la Palatul Kensington din vestul Londrei într-o cabană considerată modestă de pe domeniul reginei din Windsor. Adelaide Cottage din Windsor, o casă cu patru dormitoare, va fi a treia proprietate a cuplului.

Printre alte proprietăți ale cuplului se numără Anmer Hall din Norfolk (foto jos), o casă rurală care a fost un cadou de nuntă de la Regina Elisabeta.

6 anmer hall renovata spl886576 004 jpg jpeg

Cu toate acestea, noua casă a cuplului a fost descrisă ca fiind „modestă” de către corespondentul regal al postului BBC, Nicholas Witchell. El a comparat, de asemenea, noua proprietate cu „reședința din UK mult mai extinsă, cu mai multe camere” a lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Între timp, britanicii s-au revoltat pe rețelele de socializare: „Adăugarea unei noi locuințe la viața lor elegantă se face tot pe cheltuiala contribuabililor, într-un fel sau altul. Au nevoie de protecția non-stop a poliției, chiar și atunci când nu sunt acolo, au nevoie de energie, de încălzire”.

„De câte case are nevoie o familie? Când alții suferă cu adevărat din cauza costurilor cu încălzirea, alimentația și a crizei economice.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg