Kate Middleton și Prințul William, ieșire specială de dragul fiului lor, Prințul George! Unde au mers

19 februarie, 2024

Prințul William și Kate Middleton, Prințesa de Wales, au făcut o vizită importantă la școala St. Edward's Independent, în încercarea lor de a găsi locul potrivit pentru a-l trimite pe fiul lor cel mare, Prințul George.

Kate, William, George, Charlotte profimedia 0789560611 jpg

Potrivit lui Richard Eden, de la publicația Daily Mail, școala din Oxfordshire, în valoare de 47.000 de lire sterline pe an, "le-a atras atenția lui William și Kate", a relatat acesta în rubrica sa săptămânală.

El a adăugat: "'Au fost să arunce o privire", a scris el. Instituția de învățământ are un număr mare de absolvenți, printre care Laurence Olivier, actrițele de la Hollywood Florence Pugh și Emilia Clarke, precum și legenda RAF Douglas Bader.

Nu este surprinzător faptul că școala are mai mulți absolvenți strălucitori de pe lista A-List, deoarece se pare că se pune foarte mult accent pe arte în programul de învățământ, ca să nu mai vorbim de teatrul de ultimă generație al școlii, denumit "The Olivier hall", care "amintește de faimosul teatru Sheldonian din Oxford", potrivit site-ului oficial.

Spațiul impresionant și designerii săi au primit chiar și un premiu RIBA South Award în 2022 din partea Institutului Regal al Arhitecților Bitici. Aceasta nu este prima școală la care Prințul William și Kate Middleton au făcut o vizită. În decembrie, cuplul regal a fi vizitat Marlborough College, fosta școală a Prințesei Kate Middleton, însoțiți de Prințul George.

Cei doi frați mai mici ai lui Kate, Pippa și James Middleton, sunt, de asemenea, absolvenți, la fel ca și verișoara prințului William, prințesa Eugenie. Încă nu s-a confirmat unde va merge la școală în septembrie George, copilul regal în vârstă de 10 ani, sau dacă va călca pe urmele tatălui și unchiului său, prințul Harry, care au urmat amândoi cursurile Colegiului Eton.

George a susținut recent examene, care constau în teste de engleză, matematică, raționament verbal și nonverbal. Rezultatele sunt trimise mai departe la cele mai bune școli cu internat din țară, după care, în funcție de rezultate, ar putea fi invitat din nou pentru mai multe examene și interviuri pentru școlile respective.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG