Kate Middleton și Prințul William, înapoi la muncă după vacanța copiilor! Ce vizită vor face curând

1 noiembrie, 2023

Kate Middleton și Prințul William, în calitate de Prinț și Prințesă de Wales, vor face o vizită în Scoția, după ce copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, s-au întors la școală!

Kate Middleton si printul William FOTO Profimedia jpg

Kate Middleton și Prințul William se întorc la muncă după o perioadă de timp petrecută cu copiii lor. Luni, Palatul Kensington a anunțat că prințul și prințesa de Wales, ambii în vârstă de 41 de ani, vor ajunge joi în Scoția pentru a se întâlni cu organizații care sprijină comunitățile rurale din Moray și Inverness. Cuplul va afla mai multe despre modul în care aceste cauze sprijină sănătatea mintală.

Prințul William și Kate Middleton, care sunt cunoscuți sub numele de Ducele și Ducesa de Rothesay în Scoția, urmează să se oprească în vizita lor la Outfit Moray din Burghead și să afle mai multe despre organizația caritabilă pentru tineri.

Familia regală va petrece apoi timp cu membrii Lower Speyside Young Farmers și cu reprezentanți ai Farmstrong Scotland la ferma Brodieshill și vor afla despre modul în care aceste grupuri promovează o stare de bine mentală pozitivă în comunitățile rurale scoțiene.

Veștile despre Prințul William și Kate Middleton vin în contextul în care vacanța școlii Lambrook s-a sfârșit. Cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani, au fost liberi pentru o vacanță de câteva săptămâni, dar s-au întors în școală luni.

Așa cum au mai făcut-o și în trecut, Prințul și Prințesa de Wales și-au redus programul de muncă pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor în timpul vacanțelor școlare. Decizia cuplului de a se concentra pe familia lor în timpul vacanțelor școlare este doar un exemplu al modului în care își cresc copiii, diferit față de generațiile anterioare de membri ai familiei regale. „Acești copii par destul de fericiți cu viața", a declarat anterior pentru People o sursă de la Palatul Buckingham.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg