Kate Middleton și Prințul William, la muncă după vacanța copiilor! Unde își fac apariția

19 aprilie, 2023

Kate Middleton și Prințul William și-au luat liber de la angajamentele regale pentru a petrece vacanța de Paște cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

kate william profimedia 0764084002 jpg

Palatul Buckingham a anunțat că Prințul William și Kate Middleton vor vizita astăzi Birmingham „pentru a celebra cultura și patrimoniul divers al orașului și pentru a se întâlni cu viitorii lideri din industriile creative”. 

Excursia va fi prima apariție pentru Prințul William și Kate Middleton după vacanța copiilor și după apariția alături de Regele Charles și Regina Camilla la slujba de Paște. Atunci a fost pentru prima dată când cuplului i s-au alăturat toți cei trei copii. Se știe că George, în vârstă de 9 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, au fost alături de părinți și la evenimentul din 2022, însă Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, a participat anul acesta pentru prima dată la slujba de Paște.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, și Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și-au eliberat programul în ultimele săptămâni pentru că cei trei copii ai lor au fost în vacanță școlară de Paște și și-au dorit să petreacă mai mult timp împreună. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis merg la școala Lambrook din Windsor, în apropiere de casa familiei, Adelaide Cottage. Astăzi, 19 aprilie, ei se întorc la cursuri. 

Pregătiri intense pentru încoronarea Regelui Charles

Întreaga familie regală se pregătește pentru încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, care va avea loc pe 6 mai. Palatul Buckingham a anunțat săptămâna trecută că Prințul George va fi paj la ceremonia de încoronare a bunicului său, ceea ce îl face cel mai tânăr viitor rege care va juca vreodată un rol oficial la o încoronare.

Implicarea Prințului George la ceremonia de încoronare a fost un subiect de dezbatere în interiorul familiei regale. „Părinții lui sunt foarte încântați că el este paj”, a declarat recent pentru People un purtător de cuvânt al Prințului și Prințesei de Wales.

„Este ceva la care părinții lui s-au gândit mult și așteaptă cu nerăbdare, sunt sigur că și George simte la fel”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg