Kate Middleton și Prințul William sunt ca tine. Și ei poartă, iarna, căciuli cu moț!

Citeste tot despre:

,

Aflați într-un turneu de patru zile în Suedia și Norvegia, ultimul înainte ca ducesa să dea naștere celui de-al treilea ei copil, Ducii de Cambridge au surprins prin ținutele lor de iarnă alese pentru o vizită la un meci de hochei în Stockholm.

Kate Middleton, în special, a apărut foarte gros îmbrăcată pentru întâlnirea cu micii hocheiști suedezi, purtând o haină de iarnă de la Burberry, apres-ski-uri în aceeași nuanță și o interesantă căciulă cu moț de blană, accesoriu pe care rar ne-a fost dat s-o vedem că-l poartă.

La rândul lui, Prințul William a purtat și el o căciulă de iarnă cu motive scandinave, geacă de iarnă și bocanci, pentru un look total foarte cool.

Cei doi și-au încercat chiar și veleitățile de jucători de hochei, încercând să tragă la poartă cu crosa. Nu știm dacă au avut și țintă, dar este clar că de distrat s-au distrat.

În cele două zile pe care le vor petrece în capitala regatului suedez, Kate Middleton și Prințul William vor avea ocazia să ia ceaiul alături de Prințesa Victoria și Prințul Daniel la Palatul Haga, construcție cu o vedere extraordinară la parcul cu acealși nume, Haga.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA