Kate Middleton, în fața unei schimbări fără precedent. Regele a rupt o tradiție pentru Prințesă

27 octombrie, 2022
Kate Middleton, noua Prințesă de Wales jpg

Nebănuite sunt căile regale. Și istoria ne-a arătat, fiecare suveran are strategiile sale.

Regele Charles al III-lea este în totală admirație pentru nora sa, Kate Middleton, care i-a captat interesul, mai ales că a făcut dovada că este atât de iubită de oameni. Având carisma răposatei Prințese de Wales, pe care Regele Charles a adorat-o, chiar dacă se simțea stingher în fața valurilor de iubire pe care Diana le primea, a decis cu fermitate un lucru.

Regele Charles rupe o tradiție de sute de ani și schimbă totul pentru Kate Middleton, persoana în care are cea mai mare încredere după Prințul William.

Prințesei de Wales i-ar putea fi încredințat un rol regal vital „fără precedent”. Kate Middleton ar putea fi rugată să îl asiste pe Regele Charles în cadrul întâlnirilor oficiale. Se zvonește că Prințesa Kate Middleton, împreună cu Prințesa Anne și Prințul Edward vor fi noii consilieri de stat. Mai mult, Maiestatea Sa își extinde aria de sfătuitori la 5, pentru prima dată în istorie! Unul va fi desemnat să-l reprezinte pe monarh, dacă acesta nu se află în țară sau nu se simte bine.

Sunt roluri pentru cei mai apropiați membri regali. În timpul domniei Reginei, aceste funcții au fost ocupate anterior de Prințul Charles, Prințul William, Prințul Andrew și Prințul Harry, deoarece aceștia erau patru membri ai familiei regale și succesori ai tronului, peste 18 ani.

Era evident că odată cu urcarea pe Tron a lui Charles, Andrew și Harry nu-și vor mai găsi locul, mai ales cu istoricul lor îndoielnic.

Așa că Regele apelează la Kate Middleton, omul său de încredere. Și la cât de adorată este Prințesa, nu putem spune că a greșit.

Știm cu toții zicala ”În spatele oricărui bărbat puternic, se află o femeie și mai puternică.”

Ei bine, Regele Charles are un fel de super putere, căci a fost crescut și pregătit de una dintre cele mai puternice femei ale lumii, iar acum se bucură de sprijinul de nădejde a patru doamne, nu una.

Cel mai în vârstă monarh încoronat vreodată, Regele Charles este puternic susținut, iar domnia sa se anunță interesantă, căci energia feminină de la tronul Marii Britanii nu s-a dispat, odată cu decesul Reginei, ci tocmai, s-a întărit și mai mult, cu cele trei figuri feminine care îi sunt alături, activ: Camilla, Regina, Kate Middleton și Prințesa Anne.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg