Kate Middleton, în fața unei schimbări fără precedent. Regele a rupt o tradiție pentru Prințesă

27 octombrie, 2022
Kate Middleton, noua Prințesă de Wales jpg

Nebănuite sunt căile regale. Și istoria ne-a arătat, fiecare suveran are strategiile sale.

Regele Charles al III-lea este în totală admirație pentru nora sa, Kate Middleton, care i-a captat interesul, mai ales că a făcut dovada că este atât de iubită de oameni. Având carisma răposatei Prințese de Wales, pe care Regele Charles a adorat-o, chiar dacă se simțea stingher în fața valurilor de iubire pe care Diana le primea, a decis cu fermitate un lucru.

Regele Charles rupe o tradiție de sute de ani și schimbă totul pentru Kate Middleton, persoana în care are cea mai mare încredere după Prințul William.

Prințesei de Wales i-ar putea fi încredințat un rol regal vital „fără precedent”. Kate Middleton ar putea fi rugată să îl asiste pe Regele Charles în cadrul întâlnirilor oficiale. Se zvonește că Prințesa Kate Middleton, împreună cu Prințesa Anne și Prințul Edward vor fi noii consilieri de stat. Mai mult, Maiestatea Sa își extinde aria de sfătuitori la 5, pentru prima dată în istorie! Unul va fi desemnat să-l reprezinte pe monarh, dacă acesta nu se află în țară sau nu se simte bine.

Sunt roluri pentru cei mai apropiați membri regali. În timpul domniei Reginei, aceste funcții au fost ocupate anterior de Prințul Charles, Prințul William, Prințul Andrew și Prințul Harry, deoarece aceștia erau patru membri ai familiei regale și succesori ai tronului, peste 18 ani.

Era evident că odată cu urcarea pe Tron a lui Charles, Andrew și Harry nu-și vor mai găsi locul, mai ales cu istoricul lor îndoielnic.

Așa că Regele apelează la Kate Middleton, omul său de încredere. Și la cât de adorată este Prințesa, nu putem spune că a greșit.

Știm cu toții zicala ”În spatele oricărui bărbat puternic, se află o femeie și mai puternică.”

Ei bine, Regele Charles are un fel de super putere, căci a fost crescut și pregătit de una dintre cele mai puternice femei ale lumii, iar acum se bucură de sprijinul de nădejde a patru doamne, nu una.

Cel mai în vârstă monarh încoronat vreodată, Regele Charles este puternic susținut, iar domnia sa se anunță interesantă, căci energia feminină de la tronul Marii Britanii nu s-a dispat, odată cu decesul Reginei, ci tocmai, s-a întărit și mai mult, cu cele trei figuri feminine care îi sunt alături, activ: Camilla, Regina, Kate Middleton și Prințesa Anne.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg