Kate Middleton și "simpatia" ei pentru Prințul Harry, care se află "sub presiunea" lui Meghan Markle

12 noiembrie, 2023

Kate Middleton nu-l disprețuiește pe Prințul Harry, care îi e cumnat! Dimpotrivă, ea ar simți o oarecare simpatie și milă față de acesta, în contextul în care acesta s-ar afla sub presiunea lui Meghan Markle.

Kate Middleton Printul Harry jpg

Despre Kate Middleton, care e Prințesă de Wales, se zvonește că ar avea o oarecare "simpatie" pentru cumnatul ei, Prințul Harry, deoarece acesta este "sub presiune" din partea soției sale Meghan Markle.

În timp ce cel de-al șaselea sezon al serialului „The Crown” se pregătește să apară pe Netflix în curând, au apărut anumite speculații conform cărora Prințul și Prințesa de Wales se simt "violați" de viitorul serial care va aprofunda moartea Prințesei Diana. Se spune, de asemenea, că serialul va ilustra și povestea de dragoste dintre Kate și Will, care a început când cei doi erau împreună la universitate. 

Dar, în contextul în care se apropie un nou sezon al serialului de succes al Netflix, The Crown, a ieșit la iveală faptul că Prințul William consideră că este "dincolo de orice limită" ca fratele său să continue să lucreze cu Netflix, care profită de familia regală și de viețile lor private. Dar, în timp ce Prințul William pare supărat pe fratele său pentru că a continuat să lucreze cu platforma de streaming, Kate Middleton, cumnata prințului Harry, se pare că simte o oarecare simpatie pentru el.

Vorbind pentru revista Heat Magazine, o sursă a susținut că Prințesa Kate Middleton crede că Prințul Harry se află sub presiune din partea soției sale. „Kate este puțin mai înțelegătoare față de Harry, ea tinde să o învinovățească pe Meghan pentru majoritatea lucrurilor care au mers prost", a declarat sursa pentru publicație.

„Ea este convinsă că Harry a fost obligat să încheie acest contract extrem de nefericit cu Netflix, pentru că este foarte presat să păstreze un anumit stil de viață. Este supărată pe amândoi, bineînțeles, dar cea mai mare parte a furiei ei este îndreptată împotriva lui Meghan, pur și simplu nu-i vine să creadă cum a putut să facă așa ceva", a mai adăugat sursa, referindu-se la parteneriatul cuplului cu Netflix.

Acest lucru se întâmplă în timp ce Prințul Harry și soția sa Meghan Markle continuă să își crească cei doi copii, Prințesa Lilibet și Prințul Archie, în Montecito, California. Cuplul a renunțat la funcția de membri seniori ai familiei regale în 2020, iar apoi s-a mutat peste ocean câteva luni mai târziu pentru a-și începe o nouă viață.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg