Kate Middleton și William își doresc "liniște și pace" dacă Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie

5 aprilie, 2024

S-a zvonit că Prințul William și Kate Middleton își doresc "liniște și pace" atunci când Prințul Harry, ducele de Sussex, se va întoarce în Marea Britanie luna viitoare.

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, ar urma să fie prezent la aniversarea celei de-a 10-a ediții a Jocurilor Invictus, care va avea loc peste doar câteva săptămâni. Se zvonește că el va ține și un discurs la Catedrala St. Paul's pe 8 mai, ceea ce înseamnă că va trebui să zboare din California, unde locuiește acum, la Londra.

Vizita lui în Marea Britanie vine după anunțului din martie că Prințesa Kate a fost diagnosticată cu cancer. Kate Middleton urmează acum un tratament de chimioterapie preventivă.

În martie, imediat după ce Kate Middleton și-a anunțat diagnosticul de cancer, s-a speculat că Prințul Harry ar putea dori să își viziteze fratele și cumnata atunci când se va întoarce în Anglia. Aceste zvonuri au început după ce s-a vehiculat că Harry și Meghan i-au contactat în privat pe William și Kate în urma anunțului făcut de Prințesa de Wales la televizor.

Potrivit Daily Beast, prietenii prințului William și ai lui Kate Middleton și-au împărtășit gândurile cu privire la întoarcerea prințului Harry în Marea Britanie. Un prieten a declarat pentru publicație că ei își doresc "pace și liniște pentru ei și pentru copii". "O vizită a lui Harry, cu toată drama pe care ar aduce-o, ar fi opusul acestui lucru", a mai spus sursa. 

Un alt prieten a declarat că Prințul William și Kate Middleton "s-au împăcat" cu distanța dintre ei și soții Sussex. Aceștia au mai afirmat că William și Kate "au lucruri mai importante de care să își facă griji" decât să le răspundă lui Harry și Meghan după ce aceștia au creat un adevărat scandal cu dezvăluirile lor. 

The Mirror relatează că William și Kate "sunt foarte nervoși" în legătură cu călătoria lui Harry în Marea Britanie în luna mai, mai ales dacă Meghan Markle i se va alătura.

Autorul și expertul regal Tom Quinn a declarat pentru publicație: "William și Kate sunt foarte nervoși că, indiferent dacă Harry vine singur sau cu Meghan, vor exista dificultăți și se fac multe planuri pentru a încerca să reducă inevitabila stânjeneală și jena, un plan analizat fiind acela de a-i lăsa pe frați să apară în public pentru o perioadă scurtă de timp pentru a încerca să arate că pot fi cel puțin civilizați unul cu celălalt."

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg