Kate Middleton și William își doresc "liniște și pace" dacă Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie

5 aprilie, 2024

S-a zvonit că Prințul William și Kate Middleton își doresc "liniște și pace" atunci când Prințul Harry, ducele de Sussex, se va întoarce în Marea Britanie luna viitoare.

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, ar urma să fie prezent la aniversarea celei de-a 10-a ediții a Jocurilor Invictus, care va avea loc peste doar câteva săptămâni. Se zvonește că el va ține și un discurs la Catedrala St. Paul's pe 8 mai, ceea ce înseamnă că va trebui să zboare din California, unde locuiește acum, la Londra.

Vizita lui în Marea Britanie vine după anunțului din martie că Prințesa Kate a fost diagnosticată cu cancer. Kate Middleton urmează acum un tratament de chimioterapie preventivă.

În martie, imediat după ce Kate Middleton și-a anunțat diagnosticul de cancer, s-a speculat că Prințul Harry ar putea dori să își viziteze fratele și cumnata atunci când se va întoarce în Anglia. Aceste zvonuri au început după ce s-a vehiculat că Harry și Meghan i-au contactat în privat pe William și Kate în urma anunțului făcut de Prințesa de Wales la televizor.

Potrivit Daily Beast, prietenii prințului William și ai lui Kate Middleton și-au împărtășit gândurile cu privire la întoarcerea prințului Harry în Marea Britanie. Un prieten a declarat pentru publicație că ei își doresc "pace și liniște pentru ei și pentru copii". "O vizită a lui Harry, cu toată drama pe care ar aduce-o, ar fi opusul acestui lucru", a mai spus sursa. 

Un alt prieten a declarat că Prințul William și Kate Middleton "s-au împăcat" cu distanța dintre ei și soții Sussex. Aceștia au mai afirmat că William și Kate "au lucruri mai importante de care să își facă griji" decât să le răspundă lui Harry și Meghan după ce aceștia au creat un adevărat scandal cu dezvăluirile lor. 

The Mirror relatează că William și Kate "sunt foarte nervoși" în legătură cu călătoria lui Harry în Marea Britanie în luna mai, mai ales dacă Meghan Markle i se va alătura.

Autorul și expertul regal Tom Quinn a declarat pentru publicație: "William și Kate sunt foarte nervoși că, indiferent dacă Harry vine singur sau cu Meghan, vor exista dificultăți și se fac multe planuri pentru a încerca să reducă inevitabila stânjeneală și jena, un plan analizat fiind acela de a-i lăsa pe frați să apară în public pentru o perioadă scurtă de timp pentru a încerca să arate că pot fi cel puțin civilizați unul cu celălalt."

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg