Kate Middleton, spectaculoasă în roșu la parada de Sfântul David. A purtat o piesă veche de 17 ani!

2 martie, 2023

Kate Middleton a făcut senzație, ieri, la Windsor, acolo unde a urmărit alături de Prințul William Parada de Sfântul David.

Kate Middleton GettyImages 1247577709 jpg

Prințesa de Wales a uimit cu o haină roșie extravagantă de la Alexander McQueen, dar și accesoriile ei au atras atenția fanilor regali. După cum a confirmat designerul Evica Milovanov-Penezic, Kate a purtat un model de mănuși de-al acestui brand, mănuși pe care prințesa le-a purtat prima dată în 2006.

Potrivit designerului respectiv, Kate Middleton deține peste 10 mănuși Evica, pe care soția lui William le-a achiziționat dintr-un mic magazin din Londra. Așadar, Kate a ales pentru apariția sa niște mănuși vechi de 17 ani, ceea ce spune multe despre calitatea acestora, până la urmă.

Pe lângă acele mănuși, prințesa a purtat și o eșarfă neagră, accesorizată cu o pălărie foarte șic, în ton, și cu o geantă Mulberry din piele neagră. 

Kate Middleton și-a definitivat ținuta cu cizmele ei preferate de la Gianvito Rossi, din piele întoarsă, pe care le poartă adesea la evenimentele regale din sezonul rece. Acestea au fost cizmele pe care Prințesa de Wales le-a purtat și cu o zi în urmă pentru mai multe acțiuni în sudul Țării Galilor, printre care și o vizită la o clasă de spinning, acolo unde s-a duelat cu William pe bicicletă.

Designerul italian Gianvito Rossi este foarte popular în cercurile regale britanice și europene, iar Kate pare că-și alege, în ultima vreme, încălțămintea doar de la el.

Prințul William și Prințesa Kate au adus un omagiu, ieri, Țării Galilor, ocazie cu care au vizitat Gărzile Galilor pentru prima dată de când William a devenit colonelul lor. Palatul Buckingham a anunțat în decembrie că Prințul William va fi noul colonel al Gărzilor Galilor, funcție care a fost deținută anterior de Regele Charles.

Pentru a-l sărbători pe Sfântul David, patronul Țării Galilor, cuplul regal a oferit tradiționalul fir de praz ofițerilor și gardienilor. Prazul este un simbol galez și este adesea consumat de 1 martie în supe și alte preparate tradiționale.

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG