Kate Middleton strălucitoare în noua fotografie cu familia regală

9 decembrie, 2016
familia regala gettyimages 628627140 jpg jpeg

Ducesa de Cambridge a apărut împodobită în diamante, aseară, la recepţia diplomatică anuală de la Palatul Buckingham, eveniment cu ocazia căruia toată familia regală britanică a purtat uniforme de ceremonie (bărbaţii) sau rochii de gală somptuoase.

Kate Middleton a strălucit cel mai mult, aşa cum ne aşteptam, şi asta datorită tiarei cu diamante şi perle din colecţia reginei, acesta fiind al cincilea eveniment public la care soţia lui William a purtat o bijuterie de asemenea calibru.

Camilla, Prinţul Charles, Regina Elisabeta, Prinţul Philip, Prinţul William şi Kate Middleton, aseară, la Buckingham Palace

Această tiară are o conotaţie specială pentru soţul lui Kate, fiind cadoul de nuntă al reginei pentru regretata Prinţesa Diana şi una dintre bijuteriile preferate ale mamei lui Will.

image

Şi rochia aleasă de ducesă pentru seara trecută este una deosebită, ţinuta creată de designerul ei preferat, Jenny Packham, fiind brodată cu pietre în partea superioară.

Seara trecută, cei mai importanţi şase membri ai familiei regale s-au strâns şi pentru un portret istoric, care i-a inclus pe Regină şi pe Ducele de Edinburgh, Prinţul Charles şi soţia lui, Ducesa de Cornwall, şi Ducele şi Ducesa de Cambridge, fotografie care a fost realizată la Palatul Buckingham, înaintea recepţiei la care au fost invitaţi 1.000 de oameni.

Palatul decorat de Crăciun

Chiar şi Palatul Buckingham a căpătat haine de sărbătoare, fiind gata decorat pentru Crăciun, aşa cum o pot demonstra aceste fotografii date publicităţii de casa regală.

image image


Recente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg